Zwemvereniging De Dolfijn gaat vissen op 10 september

– uitbreiding zwemtrainersstaf nieuwe seizoen De Dolfijn –

Op zaterdag10 september wordt bij zwemvereniging De Dolfijn weer voor de 41e maal gevist om de “Ab Fienee VISDAGBOKAAL” door volwassenen en de jeugd strijdt om de “Wim Meester JEUGD Visdag Beker”.

Maandag 12 september  17.15 uur start het les- en diplomazwemmen seizoen 2011-2012 bij zwemvereniging De Dolfijn in het Sloterparkbad. De succesvolle wedstrijdafdelingen zijn inmiddels al gestart.

 

Gratis deelname De Dolfijn Visdag

Er wordt gevist om de vangst van de meeste vis. Beide wisselbekers zijn beschikbaar gesteld door “Cash & Carry Meester Smeets tegelhandel”, welke al 41 jaar sponsor is van deze spannende dag met veel dol fijn zwemplezier langs het water. Mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door oa Kaashuis Tromp, Elandsgracht 27 en Utrechtsestraat 90. Deelname voor Dolfijnleden is gratis. Bij interesse kan men e-mailen met: h.rademaker1@chello.nl Voor activiteiten zwemvereniging De Dolfijn zie: www:dedolfijn.com

 

Uitbreiding zwemtrainersstaf

Zwemvereniging De Dolfijn heeft voor het seizoen 2011-2012 Jaco van Gent toegevoegd aan de trainersstaf. Jaco is voormalig hoofdtrainer van WVZ uit Zoetermeer en DWK uit Barneveld. Na een jaartje vrijaf van wedstrijdzwemmen heeft hij aangegeven enkele ambitieuze trainers te willen begeleiden. Deze taak zal hij vervullen bij de junioren A groep van De Dolfijn.

Om de doorstroom van junioren naar de jeugd en senioren beter te laten verlopen, is een junioren/jeugd groep toegevoegd. In deze groep zitten zwemmers die de potentie hebben om door te stromen naar een RTC. Piet Moes zal deze groep gaan trainen en coachen. Piet was het afgelopen seizoen zeer succesvol met de Junioren A, waarmee hij zowel in januari als juni de André Cats Bokaal heeft gewonnen.

Diamantino Branquinho wordt verantwoordelijk voor de junioren A. Hij was assistent bij deze groep en heeft de laatste maanden bij de Junioren B enkele zwemmers naar het NJK gekregen. Diamantino wordt geassisteerd door Job van Duijnhoven. Job begint dit seizoen met zijn master Bewegingswetenschappen aan de VU. Zijn kennis, in combinatie met zijn ervaringen als oud-zwemmer, zijn waardevol in de begeleiding van de junioren.

Beide mannen worden bijgestaan door toptrainer Jaco van Gent. Naast de begeleiding van Diamantino en Job zal Jaco ook wekelijks aan de badrand te vinden zijn. Met zijn zeer ruime ervaring, zowel in het trainen van jonge talenten als het begeleiden van trainers, heeft De Dolfijn bij de junioren een zeer goed drietal bij elkaar gekregen waarmee we de stijgende lijn van de laatste jaren willen doorzetten!

Hoofdtrainer Paul Weijers zal zich ook dit jaar ontfermen over de senioren A, terwijl de senioren B onder de hoede van André Dekker staan. Voor de minioren selectie wordt nog gezocht naar een coördinator.

Wat het organiseren van wedstrijden betreft, zit De Dolfijn ook dit jaar niet stil. Op zondag 9 oktober is de jaarlijkse gratis Jeugd Open Zwemdag van 13 tot 17.30 uur in het Sloterparkbad en op 16 oktober wordt samen met WZ&PC een limietwedstrijd georganiseerd (50m, electronisch). De Sportemotion Cup, dé najaarswedstrijd voor junioren en jeugd, vindt plaats op 6 november. De organisatie van de Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan (februari 2012) is toegewezen aan De Dolfijn. De Amsterdam Talent Cup staat voor 4 maart 2012 op de kalender en ook bij de organisatie van de Amsterdam Swim Cup zal De Dolfijn nauw betrokken zijn. Zie ook De Dolfijn zie: www:dedolfijn.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.