Zwemschool Gijs Koelemeijer maakt het verschil

Spaarnwoude-  Zwemschool Gijs Koelemeijer geeft kindvriendelijke zwemlessen op locatie Droompark Spaarnwoude. Vanaf de start in oktober zijn er nu al kinderen die gaan afzwemmen voor het A-diploma.

Koelemeijer vertelt: ‘Door kinderen positief te benaderen en op een leuke, speelse manier les te geven, komen zij met veel plezier naar de zwemlessen.’ De zwemschool gaat voor kwaliteit door te werken met kleine groepjes.

‘We zijn een persoonlijke zwemschool, voor zowel uw kind als voor u. We vinden het belangrijk dat u als ouder wordt gehoord en niet met vragen naar huis gaat. Het gaat tenslotte om uw kind!’, aldus Koelemeijer. Als ouder is het dan ook mogelijk om te allen tijden de lessen te volgen.

Als kinderen 1 uur per week zwemmen, doen zij er gemiddeld 1,5 jaar over om hun zwemdiploma A te behalen. Bij Zwemschool Gijs Koelemeijer gaat dit sneller. Koelemeijer biedt lessen aan van 2 uur, waardoor de tijd tot het afzwemmen wordt gehalveerd. Dit betekent dus: Sneller je zwemdiploma!

Op zowel locatie Spaarnwoude als De Rijp beschikken wij over een luxe wachtruimte, WIFI en een ruime, kosteloze parkeergelegenheid.

Wij starten binnenkort weer nieuwe groepen. Zorg dat u er snel bij bent, want vol is vol.

Locatie:Droompark Spaarnwoude, Zuiderweg 2, 1165NA Halfweg. Contact: 0641162312