Zonnige kofferbakmarkt op bovenste parkeerdek Koopcentrum Akerpoort!

Elke laatste zondag van de maand is er Kofferbakmarkt  op het parkeerdak van Koopcentrum Akerpoort. Bij een kofferbakmarkt verkopen mensen tweedehands spulletjes uit de achterbak van hun auto. Iedereen kan meedoen en meedoen bij Akerpoort is gratis. Bovendien zijn alle winkels ook open. Dus als je meer van nieuw houdt…

Elke verkoper heeft wel een leuk verhaal bij zijn waar:

 

Loes Homburg
Mevrouw Homburg verkoopt naast tweedehands spullen ook haar zelfgehaakte spullen. Ze haakt veel verschillende dingen zoals poppen en dieren, maar ook beroepen, bijvoorbeeld een schilder of een boer. Ze heeft zelfs rond kerst een hele kerststal gehaakt.
Mevrouw doet het puur voor de hobby, ze kan wel anderhalve dag bezig zijn met één pop. Wanneer ze bezig is met haken zit ze in stilte te werken en mag er niet tegen haar gepraat worden, tellen is namelijk erg belangrijk.
“Het haakwerk wordt vooral veel gekocht om cadeau te geven”, aldus mevrouw. Vandaag heeft ze er al een aantal verkocht. Ze heeft een bruidspaar en schilder verkocht, van beide haakwerken weet ze dat ook deze zijn gekocht om aan iemand cadeau te doen.