Zondag 27 augustus Antiek-Curiosa en Kunstmarkt in Osdorp

Op zondag 27 augustus komt er weer een prachtige Antiek-Curiosa en Kunstmarkt in Osdorp op Tussenmeer en het gedeelte voor het plein van de Hema. Op de rest van het Osdorpplein komt dit keer weer een mooie braderie.
Op deze Antiek-Curiosa en Kunstmarkt ( die al jaren bekend staat om de mooie, bijzondere en toch betaalbare artikelen) zult U ook dit jaar weer prachtige artikelen vinden zoals mooi oud porselein,  oud zilver, plateel, kristal en nog veel meer mooie oude artikelen. Ook staan er ditmaal weer een aantal kunstenaars die fantastisch mooie dingen gemaakt hebben, zoals mozaiek, pentekeningen, schilderijen enz. enz. Ook is er ditmaal een Tingieter waar kinderen zelf iets van tin kunnen gieten tegen een kleine vergoeding.
De winkels zijn open, er zijn heel veel gezellige terrasjes waar allerlei heel lekkere dingen te koop zijn. En ook de Willy Ashmannband zal er weer zijn met hun gezellige dixielandmuziek.
Dus een heleboel redenen waarom U zondag 27 augustus naar Osdorp moet komen. De toegang is vrij en U kunt ook overal gratis parkeren.