Zondag 23 maart feestelijke zondag bij GroenRijk Zwanenburg!

siteteamfotoZwanenburg – Weet u het nog dat we vorig jaar 1ste werden van Noord-Holland in de verkiezing om het “Leukste tuincentrum van Nederland”? Toen was het seizoen al voorbij en de tempratuur niet echt geschikt meer om lekker voor de tuin te shoppen dus hebben we een feestelijke middag uitgesteld. Aanstaande zondag 23 maart willen wij u bedanken voor uw stem tijdens de verkiezing en u heel graag ons vernieuwde tuincentrum presenteren! Op deze zondagmiddag zal de winkel in een feestelijk tintje staan met een hapje en een drankje en wat leuks te doen voor de kinderen.

De volgende afdelingen zijn deze winter aangepakt:

DierenRijk:

Deze afdeling heeft deze winter de grootste metamorfose gehad! Alles is van zijn plek geweest maar het is klaar en we zijn er heel trots op. Het is een mooie overzichtelijke afdeling geworden. Alles voor uw huisdier kunt u hier vinden, en als u het niet kan vinden kunnen wij het voor u bestellen. Nieuw zijn onze 2 vlaamse reuzen die in een groot hok zitten en waar iedereen mee mag knuffelen, ze hebben nog geen naam dus alle ideeën zijn welkom. De aquarium afdeling is ook aangepakt en is zeker de moeite waard om te bekijken. Een grote collectie aquariumvissen is er gekomen en nu hebben wij nog meer waterplanten voor in het aquarium.

SfeerRijk:

Dit seizoen hebben wij onze collectie ScentChips fors uitgebreid. Wij hebben nu alle geuren Scentchips in huis dus alle combinaties uit het boekje kunt u bij ons maken! Ook het assortiment branders hebben wij uitgebreid.

BuitenRijk:

Deze afdeling hebben wij door het verwijderen van diverse wanden een ruim aangezicht gegeven. Veel mooie nieuwe, kleurrijke potten tussen de planten geven een prettige sfeer. Met trots kunnen wij u ook vertellen dat we dit jaar een Weber shop zijn. Kom dus voor Weber zeker naar Zwanenburg. Naast onze rechtstreeks in Italie en Duitsland ingekochte buitenplanten en bomen hebben wij natuurlijk ook dit jaar weer een groot aanbod in groenteplanten, zaden en fruitbomen. Door het aantrekken van een nieuwe leverancier is ons aanbod bloembollen nu 2 keer zo groot geworden dus houdt u van mooie planten in de zomer kom dan zeker een keertje bij ons tuincentrum in Zwanenburg langs.

BloemenRijk:

Hier vindt u mooie verse bloemen voor een scherpe prijs! Wij verzorgen ook bruidswerk of rouwboeketten. Vraag bij het BloemenRijk voor de mogelijkheden. Heeft u al een GroenRijk Klantenkaart? Hiermee spaart u bij iedere aankoop voor contante korting op uw klantenkaart. Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen voor klantenkaarthouders en u kunt natuurlijk als eerste profiteren van speciale verkoopdagen.

Daarnaast hebben onze hoveniers en veranda specialisten een eigen afdeling binnen ons tuincentrum gekregen waar u vele voorbeelden kunt zien van stenen, hout, meubels en natuurlijk de veranda’s. Neem alvast een kijkje op hun nieuwe website www.groenrijkhoveniers.nl

Heeft u ook de nieuwe webshop van GroenRijk al bekeken? Hierop kunt u thuis op uw gemak artikelen uitzoeken en bestellen. Wij zorgen dat uw bestelling de volgende dag klaar staat op ons tuincentrum!

Zoals u kunt lezen zijn wij helemaal klaar voor het aankomende seizoen….maar u kunt het beter met uw eigen ogen komen bewonderen! En als u dat aankomende zondag 23 maart van 12.00 tot 17.00 uur komt doen trakteren wij op een hapje en een drankje.

[codepeople-post-map]
IJweg 177, 1161 EW Zwanenburg
Telefoon:020 497 4662

www.groenrijkzwanenburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.