Zondag 2 juli komt er een spiritueel zomerfestival in Hoofddorp 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
Event Centrum Fokker Map

Op dit festival vind je een grote verscheidenheid aan spirituele deelnemers met verschillende disciplines, zo zijn er handlijnkundigen, zeer kundige Tarot lezers waaronder o.a. Ingrid Mac Gillavry, Lenormand kaartleggers o.a. Anita Steelinck. een iriscopiste Riet Bomhof, paragnosten zoals o.a. Jacco Evers en Mary Willemsen. Wil je een intuitief geschilderd schilderij dan kan je bij Yvonne terecht.

Verder is er koffiedikkijken, numerologie, healing werk, etc. Kortom vele deelnemers met een eigen visie en een eigen werkwijze. Ze zitten er met een gemeenschappelijk doel om jouw wellicht een stapje verder te helpen op je pad.
Voor leuke, interessante hebbedingetjes en edelstenen kan je terecht bij Mildred en haar man. Suzanne komt met haar eigen stoere sieradenlijn, zeer uitnodigend om iets aan te schaffen.
Op het festival vind je niet alleen wat goed is voor zelfbewustzijn en zelfontplooiing maar je kan tevens duiken in de verleidelijke kledingrekken van Esther met eigentijdse zomerkleding en accessoires voor een klein prijsje. Tevens zijn er enkele stands met leuke tweedehands spulletjes.
Verder is er muziek, verwacht geen band want dat leidt teveel af….ook voor de kinderen komt er wat afleiding.
Daarbij worden er lezingen gehouden. Onderwerpen als wat is helderziend en hoe om te gaan met hooggevoeligheid komen aan bod. Tevens kan je een workshop volgen bij Rosita Belkadi :kennismaking met mediumschap engelse stijl. Wellicht komen er meer activiteiten. Dit kan je in de loop van de tijd vinden op facebook mooyvision of www.mooyvision.nl
Buiten tref je tevens een gezellige plek om wat te eten en drinken.
Kortom een dag om jezelf onder te dompelen in de warme, gezellige sfeer die je daar kan aantreffen. Een dag waar veel te zien en doen is.
Ook aan slecht weer is gedacht want dan kan je ons gewoon binnen aantreffen.
Het festival begint om 11.00 en is tot 17.30
Entree is 5 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren kan je in de woonwijk naast Fokker.
Locatie:Event Centrum Fokker
IJweg 1094
2133 MH Hoofddorp