Zomerlezen en Mad Science in de bibliotheek

De zomer is hét moment om te genieten van een goed boek of tijdschrift in de tuin, op het strand of op vakantie! De mooiste actuele boeken, handige e-books voor onderweg, inspiratie voor een dagje uit of iets om te doen op de minder mooie dagen; de Bibliotheek Haarlemmermeer heeft het allemaal!

Deze zomer is de VakantieBieb-app weer live. Met deze app leest iedereen (ook als je geen klant bent van de bibliotheek) gratis de mooiste boeken op tablet of smartphone. Klanten van de Bibliotheek Haarlemmermeer kunnen nog meer gratis e-books lezen op hun tablet of e-reader via www.bibliotheek.nl/ebooks.

Tijdens de zomervakantie zijn er ook de Eureka Mad Science Vakantiedagen, een educatief en knettergek programma voor kinderen van 6-12 jaar over wetenschap en techniek. Van 13 t/m 16 juli zijn de Vakantiedagen in de Bibliotheek Nieuw-Vennep en van 3 t/m 6 augustus in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. In de zomer gaat het voorlezen voor peuters en kleuters gewoon door! Elke woensdagmiddag kunnen zij om 14:30 uur luisteren naar een mooi verhaal in één van de bibliotheekvestigingen.

Kijk op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl voor meer informatie en inspiratie.