Zomeractiviteiten in Drie Hoven

In de maanden juli en augustus vieren we de zomer in woonzorgcentrum De Drie Hoven met “De kleurrijke zomerweken”. In de “son en see”weken  is er op vrijdag 2 augustus om 14.00 uur een Bingorette met zanger Daan Kruit. In plaats van cijfers afstrepen moeten liedjes worden herkend en afgestreept. Er zijn enkele “sonnige” prijsjes. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op vrijdagmiddag 9 augustus start de reguliere Bingo weer. U bent welkom om de week om 14.00 uur. Onze vrijwilligers zorgen voor een gezellige sfeer en leuke prijzen. Op 23 augustus is de volgende. Deze middagbingo is vanaf nu in de “even weken”, dus in week 32, 34 etc. Op vrijdag 9 augustus is er ’s avonds ook Bingo, de avondbingo van de RAFA vanaf 19.30 uur (elke 2e vrijdag van de maand). Wijkbewoners zijn van harte welkom.

 

Op 15 augustus kunt u terecht van een 2e hands verkoop van dameskleding van de winkel uit Noord “van hoed tot schoen”. De verkoop is van 10 tot 16.00uur op het Plein (2e etage). Op dinsdag 20 augustus is er een oecumenische kerkdienst om 10.45 uur met voorganger Ds. P. Kooiman. Vrijdagmiddag 30 augustus van 14.30 tot 16.00 uur is er een verkoop van H. & A. mode. Het nieuwe activiteitenseizoen wordt op woensdag 4 september geopend met een optreden van The Sunshine dancers met line- dance en ook playback acts. De aanvang is 14.00 uur. Toegang vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Woonzorgcentrum De Drie Hoven ligt aan de Louis Bouwmeesterstraat 377 in Amsterdam Nieuw-West. Voor meer informatie belt u het team Welzijn & Activering, tel. 020 – 449 71 51

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.