Zomer-kilo’s??? Bij Dieet je Fit snel verleden tijd!!!

IMG_1538

Caroline Dorst

“De zomer is bijna op z’n einde, scholen weer begonnen, de meeste mensen komen terug in hun dagelijkse ritme. Dat is meteen ook voor veel mensen het moment om iets aan hun overgewicht te doen” zegt Caroline Dorst van Dieet je Fit. “Eigenlijk begint dat voornemen veelal tijdens de vakantie zelf. Er wordt anders gegeten en gedronken, minder bewogen en al snel voel je dat de kleding strakker gaat zitten. Of erger nog, je voelt je veel minder fit en gezond. ‘Na de vakantie ga ik op dieet’, is dan een veelgehoorde regel”.

Gelukkig kun je bij Dieet je Fit op een snelle en comfortabele manier van je overgewicht worden afgeholpen. Daarbij is de deskundige begeleiding van Caroline Dorst een grote motivatie voor veel van haar cliënten. “Een verkeerd eetpatroon kan veel klachten veroorzaken, waarvan niet duidelijk is waar die klachten vandaan komen. Ik leg mijn cliënten altijd uit wat voor invloed een bepaald voedingspatroon op hun lichaam en geest kan hebben. De werking van suiker bijvoorbeeld kan moeheid en concentratiestoornissen veroorzaken. En het overslaan van maaltijden, of het eten van verkeerde combinaties tijdens de maaltijden, kunnen allemaal reden zijn voor een onrustige bloedsuikerspiegel.” Caroline Dorst probeert tijdens de dieet periode bij haar cliënten een gedragsverandering te laten plaatsvinden. “Ik begeleid mensen om af te vallen met Prodimed, een van de beste eiwitdieëten die er zijn. Afvallen met dit dieet is absoluut niet moeilijk. Na de eerste paar dagen is het hongergevoel weg, er zijn vijf eetmomenten per dag en veel groenten en rauwkost mag onbeperkt worden gegeten. Eigenlijk leer je bij mij ‘opnieuw’ eten. Alleen als men bereid is zijn eigen gedrag aan te passen, is een dieet ook op lange termijn een succes. En dat is nu precies waar ik de nadruk op leg.”

Wilt u meer weten over hoe Caroline Dorst u kan helpen uw ideale gewicht te bereiken, kijk dan op www.dieetjefit.nl of bel 06-46158180 voor een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.