‘Zin in zomer festival’ met 16 creatieve workshops voor jong en oud!

HALFWEG – Van 15 tot en met 18 augustus kan jong en oud zich creatief uitleven in Halfweg: vier dagen lang zijn er elke dag vier workshops. Vier creatieve ondernemers van BOGOTÁ in Halfweg laten je kennismaken met hun aanbod. Je kunt schilderen, mozaïeken, beeldhouwen met speksteen, stempels maken en nog veel meer.

 

Gezellig samen creatief bezig zijn in de zomervakantie

Op het oude terrein van de BAM aan de Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg vind je BOGOTÁ, een culturele broedplaats waar kunstenaars, creatieven, ambachtslieden, muzikanten, starters en maatschappelijke organisaties hun werkruimte hebben. Vier creatieve ondernemers van BOGOTÁ geven samen in totaal 16 verschillende workshops. Het festival in augustus is een laagdrempelige manier voor iedereen om kennis te maken met verschillende technieken en om hun eigen creativiteit te ontdekken!

 

Maar liefst 10 van de workshops zijn ook toegankelijk voor kinderen. Kom samen met je (klein)kind een spiegel mozaïeken, wol vilten, servies beschilderen of stempels maken. Elke dag kun je kiezen uit vier workshops.

Ontmoet de creatieve ondernemers

Vormgever en stylist Paola Kalshoven leert je haar speciale techniek in borduren met kraaltjes, creatieve loopbaancoach en auteur Lusanne Hogeweg laat je ervaren hoe je intuïtief kunt schilderen en schrijven, knutsel-kunstenares Monique Wijnschenk deelt haar kennis en ervaring met creatieve handvaardigheid en mozaïek-specialist Hella Steins laat je diverse mozaïekvormen uitproberen.

Praktische informatie

Datum: Van donderdag 15 t/m zondag 18 augustus 2019, van 10.30 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 16.30 uur.

Kosten: De workshops kosten € 35 voor volwassenen en € 17,50 voor kinderen, dit is inclusief materialen, drankjes en hapjes.

Locatie: Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg. Er is gratis parkeren op het terrein.

 

Voor informatie over de workshops en om je aan te melden, zie www.creatieveworkshops.eu.