Zin in een ouderwets gezellige “Hollandse avond”…? 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord Uitgaan/uit eten
Brasserie de Houten Klaas Map

Tijd voor leven in de brouwerij vindt Brasserie “de Houten Klaas”!

Zaterdag 8 juli a.s. organiseren zij een oergezellige Hollandse avond met levende muziek van zanger-entertainer Jimm, voor velen inmiddels een oude bekende! Op zijn key-board speelt hij weer de sterren van de hemel en ook zijn accordeon neemt hij mee voor heerlijke Hollandse mee-zingers.

Ze beginnen deze avond met een rondje Hollandse bitterballen, en daarna serveren zij een echt Hollandse menu: vooraf keuze uit ouderwetse tomatensoep mét balletjes en vermicelli of Hollandse groentesoep, als hoofdgerecht een  gegrild kippetje met frietjes en sla (voor wie niet zo kippig is, een Wiener schnitzel met frietjes en sla) en als nagerecht heerlijk vanille-ijs met (hoe kan het anders?) Hollandse aardbeien en slagroom.

Deze avond bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom, Jimm zit dan achter zijn key-board en het team van Brasserie de Houten Klaas staat weer helemaal paraat om het u naar het zin te maken. Als de weergoden meewerken, dan vindt het feestje buiten plaats op hun zonnige terras. Kosten voor muziek en eten: € 27,50 p.p.

Reserveer bijtijds want de plaatsen zijn beperkt!

Voor meer info en reserveringen:

Brasserie “de Houten Klaas

Sloterweg 8

1171 CR Badhoevedorp

Tel: 020-6239352