Zevende Jumbo in Amsterdam wordt feestelijk geopend

Jumbo De Aker in Nieuw-West opent deuren op woensdag 14 mei
 
Inwoners van Amsterdam Nieuw-West en omgeving kunnen vanaf woensdag 14 mei voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Pieter Calandlaan 808. Uiteraard laat Jumbo dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 18 mei.
 
Jumbo de Aker

Jumbo de Aker

Ondernemer Maik Schaffner is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service van Amsterdam. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij, die wordt geleid door onze vakslager Rene Kroon.”

 
Versplein
De voormalige C1000 winkel wordt momenteel compleet verbouwd en wordt de grootste Jumbo winkel van Amsterdam. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Daarnaast beschikt de winkel over een uitgebreid tapasassortiment en een bloemenafdeling. Met behulp van SafePay kan er straks ook extra geld gepind worden bij de kassa’s.
 
Openingstijden
Jumbo De Aker hanteert ruime openingstijden. Klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Op zondag is de winkel geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid.
 
Zelfscan
Bijzonder aan de winkel is dat klanten voortaan gebruik kunnen maken van een uniek zelfscan-systeem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. De handscanner toont een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen. Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden”, legt ondernemer Maik Schaffner uit.
 
7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de opening: “Dit is alweer de 415e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel staat de klant centraal. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij volgen dan ook allemaal een training in de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waarmee wij onze unieke beloften aan de klant iedere dag nakomen. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.
[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.