Zet ouderen van de dagbesteding in hun kracht!

De Dagbesteding van Cordaan heeft een tuinhuisje op het volkstuinen complex ‘t V.A.T. in Oud Sloten. In de tuin werken de cliënten van de dagbesteding en samen maken we een proef- pluktuin waar ouderen veilig en met plezier kunnen werken. Voor deze herinrichting van de tuin hebben we geld nodig voor planten in verhoogde bakken, gereedschap, terras en hekwerk aan de slootkant. Met de campagne Help Nederland Vooruit krijgen we de kans om dit te realiseren. Heel Nederland kan stemmen van 22 januari t/m 12 februari. Per e-mail adres kan 1x gestemd worden.  

Met jouw stem maken wij kans op een donatie van ING.

Wij vragen uw steun door uw stem te geven voor dit project. 

Op de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl kunt u stemmen op dagbesteding tuinhuisje stichting Cordaan en deze valt binnen de regio Amsterdam-West met de postcode 1068 NP

De tuingroep bedankt u voor uw stem!

Het behaalde aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van het donatiebedrag. Dat varieert van € 1.000 tot € 5.000. 

Op 21 maart is de uitslag van deze campagne.

De campagne Help Nederland Vooruit is een landelijke campagne met een lokaal karakter. ING Nederland fonds steunt burgers en organisaties die initiatieven nemen om Nederland sterker te maken. Empowering people staat, net als voor ING zelf, centraal. We geloven in de kracht van mensen. En dat mensen de samenleving maken. Daarom steunt het fonds grote landelijke en kleine lokale initiatieven die mensen daadwerkelijk vooruit helpen.