Ze zijn gek geworden bij Sportcenter Badhoevedorp!

Afbeelding52156-7Ruim voor de grondige verbouwing is Sportcenter Badhoevedorp op de 11e van de 11e gestart met de MEGA UITVERKOOP. Heel veel topmerken gaan weg voor dumpprijzen. Eigenaar Jenke Haverhals legt uit wat er zo gek aan is: ‘Er gaat een hoop gebeuren bij Sportcenter Badhoevedorp en daar hebben we ruimte voor nodig in de winkel. Dat is op zich zo gek nog niet, maar de prijzen die wij hanteren wel. Alles moet écht weg’. Op de vraag wat er precies gaat gebeuren antwoord Haverhals lachend ‘Deze verandering is een grote verbetering, meer wil ik er nog niet over zeggen’.

Aanvullend op de winkel heeft Sportcenter Badhoevedorp een uitgebreide webshop waar men naast het bestellen van de producten ook terecht kan voor sportieve tips.
Bij Sportcenter Badhoevedorp verlaat je de winkel altijd met goed advies of sportartikel en dat maakt het een perfect adres voor iedere sporter. Met pakjesavond voor de deur is de MEGA UITVERKOOP hét adres voor een betaalbaar schoencadeau. Sportcenter Badhoevedorp verkoopt o.a. merken als Dita, Under Armour Nike, Björn Borg, Adidas….. en is natuurlijk hofleverancier van de clubkleding van Pancratius, Westsite, TVB en Xenios.

Het adres van de winkel:
Sportcenter Badhoevedorp
Sloterweg 165
1171 CM Badhoevedorp
020 659 4705
www.sportcenterbadhoevedorp.nl