Zaterdag 4 november is het Wintertestdag bij Opel Van Kouwen

U kunt die dag gratis uw Opel laten controleren op alle wintergevoelige onderdelen. En het Opel Winterplan aanschaffen zodat u verzekerd bent van gratis reparatie of vervanging van deze onderdelen mochten ze onverhoopt stuk gaan deze winter.

Banden

Heeft u nieuwe banden nodig? Dan ontvangt u 35% korting op alle banden. Dus niet alleen op nieuwe winterbanden, maar ook op all-weather banden en zomerbanden. Overweegt u een complete set winterbanden aan te schaffen, dan zijn er superscherpe set prijzen die al beginnen bij €495 voor een Opel Karl, €525 voor een Opel Adam en €545 voor een Opel Astra.

Natuurlijk staat de koffie met iets lekkers voor u klaar! En misschien een mooi moment om kennis te maken met de nieuwe Opel Crossland X, de Grandland X en de Insignia Sportstourer.

21% btw korting

Er is een speciale actie op de voorraad auto’s. U ontvangt 21% BTW korting bij aankoop van een nieuwe Opel uit de speciale voorraad. Daar bovenop krijgen de Corsa kopers nog eens € 1500 extra inruil. Van Kouwen op open op zaterdag 4 november van 9.00 tot 17.00 uur in Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam West.