Zaterdag 17 september braderie in Winkelcentrum Dukaat te Amsterdam!

Op zaterdag 17 september organiseert Fresh Events in samenwerking met Winkeliersverening Dukaat de gezellige braderie met leuke attracties en vele koopjes.

U kunt de braderie vinden op de Pieter Callandlaan en het Ecu-plein in Amsterdam Osdorp, de markttijd is van 10:00 – 17:00 uur.

De braderie onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van een aantal winkeliers. Er zal een breed assortiment worden verkocht verdeeld over de kraampjes. Iedereen vindt wel wat van haar of zijn gading. Er zal worden deelgenomen door diverse verenigingen, stichtingen en winkeliers. Uiteraard zullen de echte standwerkers niet ontbreken! De echte smulpapen kunnen o.a. genieten van churros of Surinaamse hapjes!

De kinderen kunnen op deze gezellige braderie een rondje in de zweefmolen, om daarna te genieten van een zak snoep.

U ziet het al de braderie in winkelcentrum Dukaat  mag u niet missen!

Voor een kraam op de braderie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fresh Events, telefoon 070-338.44.00 of e-mailen: info@freshevents.nl.

Volgende artikelen kunt u aantreffen op de verschillende kramen: Dameskleding, Herenkleding, Baby- en Kinderkleding, Kruiden, Beelden, Bollywood films, Sieraden

, Lederwaren zoals: tassen, riemen, Telefoon accessoires, Diverse cadeau artikelen, Boeken en Speelgoed   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.