Zaterdag 1 november: Nationale Opel Testdag bij Van Kouwen

Alweer voor de 21e keer organiseert Opel de Nationale Opel Testdag (NOTD) bij de Opel dealers. Zoals elk jaar vindt deze wintertestdag op de 1e zaterdag van november plaats. In onze regio bent u van harte welkom op deze speciale dag bij Van Kouwen in Mijdrecht, Aalsmeer, Hoofddorp en Amsterdam.

Tijdens de NOTD kunt u uw Opel gratis op 18 punten laten testen. Nadat uw Opel op deze 18 punten is goedgekeurd kunt u het Opel Winterplan certificaat aanschaffen. Met dit certificaat rijdt u zorgeloos de winter door en bent u tot het voorjaar (1 april 2015) gedekt tegen eventuele gebreken aan de 11 meest wintergevoelige onderdelen. Extra voordeel voor myOpel leden: Het Opel Winterplan kost u slechts €25,00. Maar bent u myOpel lid, dan kost uw Opel Winterplan certificaat maar €19,50 tijdens de NOTD! Schrijf u nu alvast gratis in op myOpel.nl.

Bij het aanschaffen van het certificaat worden de vloeistoffen van uw Opel gratis bijgevuld (ruitensproeier- en motorolie met een maximum van 1 liter) en krijgt u een gratis Opel paraplu.

Bandenactie

Van Kouwen heeft tijdens de NOTD en in de hele maand november een superscherpe winterbanden actie: Elke 2e Vredesteinband voor 1 euro! De aanbieding geldt voor de meest gangbare maten. Heeft u een andere bandenmaat of bandenmerk? Ook hiervoor hanteert Van Kouwen scherpe tarieven deze maand.

Een feestelijk evenement voor iedereen

Of u nu alleen komt of met het hele gezin, de NOTD voor iedereen! Zo zijn er voor de kinderen ballonnen en kleurplaten, kunt u een kijkje nemen achter de schermen of samen een proefrit maken in een nieuwe of tweedehandse Opel naar keuze!

Van Kouwen verwelkomt u graag op zaterdag 1 november. Kijk voor meer informatie op www.vankouwen.nl Kunt u niet op zaterdag 1 november langskomen, maak dan een afspraak op werkdagen tussen 3 en 15 november voor de gratis controle. De winterbandenactie is de hele maand november geldig.