Zangkoor “Zingen houdt jong” heeft nieuwe dirigent!

Het zangkoor “Zingen houdt jong”, van MeerWaarde, dat al sinds jaar en dag iedere donderdagochtend oefent met elkaar in ’t Rietland in Badhoevedorp, heeft sinds kort een nieuwe dirigent.

Na bijna 30 jaar dirigent te zijn geweest nam Dhr. Bram Biersteker afscheid. Dit was wel even wennen, maar we zijn erg blij dat Deborah de Liever het stokje wilde overnemen. Deborah is iemand met veel ervaring. Ze dirigeert verschillende koren, geeft zangles, cursussen muziek en beweging en AMV en zingt zelf ook o.a. nog in een trio. Begin september is ze vol enthousiasme aan de slag gegaan in Badhoevedorp.

Het koor zingt een gevarieerd repertoire, zowel klassiek als musical als liedjes uit de oude doos. Het gezellig samen zijn en plezier hebben in het zingen met elkaar is het belangrijkste.

Er is nog plek voor nieuwe leden, dus bent u 65 jaar of ouder en houdt u van zingen, muziek en gezelligheid, dan kunt u altijd vrijblijvend een keer mee komen repeteren om te zien of het wat voor u is!

Het koor oefent op donderdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur in Dienstencentrum ’t Rietland te Badhoevedorp. Tevens is het koor nog op zoek naar een pianist die het leuk vind om het koor te begeleiden tijdens de repetities en tijdens de optredens die af en toe gegeven worden in bijvoorbeeld een van de verzorgingshuizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dirigent Deborah de Liever via j.de.liever@kpnplanet.nl of met Marjo Frankhuizen, Sociaal Cultureel Werker bij MeerWaarde via marjo.frankhuizen@meerwaarde.nl of via 023-569 88 88.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.