Zanger/entertainer Alex West met muziek op maat

Zondagmiddag in Zwanenburg

Zwanenburg – Het Zondagmiddagpodium presenteert op 27 december om 14.00 uur zanger/entertainer Alex West met muziek op maat in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Alex West was op jonge leeftijd al bezig met zingen, keyboard spelen, drummen en dansen. Ooit begonnen als zanger en entertainer aan de Costa Brava, treedt hij nu op in Vlaanderen en Nederland. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende succesvolle singles uitgebracht.

Bekende hits van toen en nu

Hij is een vrolijke, energieke zanger. Zingt bekende hits van toen en nu. Met enthousiasme en plezier brengt hij herkenbare Nederlands- en Engelstalige nummers die bij iedereen wel bepaalde emoties oproepen. Hij leidt de onderwerpen uitgebreid in en laat mensen genieten, al klappend, zingend of per polonaise, bijna alles kan en mag.

Wens van het publiektn_Alex West in de Olm

Alex heeft geen vast repertoire, hij luistert naar de wens van het publiek en speelt in op de sfeer van de dag. Het wordt een middag van en voor iedereen, jong en oud met muziek op maat!

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

 

Belangrijk: Kaarten voor de voorstelling van 27 december 2015 of 3 januari 2016 zijn, zolang de voorraad sterkt, verkrijgbaar aan de zaal. Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren en/of de Meertaxi te bestellen omdat Meerwaarde gesloten is op 25 december 2015 en 1 januari 2016.