Yoga voor beginners bij Medisch Centrum Amsterdam West

Binnenkort starten yoga lessen voor beginners op woensdagavond om 19.30-20.45 uur bij het Medisch Centrum Amsterdam West (Pieter Calandlaan 101). De lessen worden gegeven in de oefenzaal van Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart door een gediplomeerde yoga docent.  Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk maar vooral heel geschikt voor wie kennis wil maken met yoga: een ieder die nooit of weinig ervaring heeft met yoga en op verantwoorde wijze wilt werken aan zijn gezondheid en ontspanning, zonder dat men iets moet kunnen. We werken in een programma van 10 lessen aan de basis van yoga, waarbij het accent ligt op bewegen met aandacht vanuit ontspanning. Iedereen oefent op zijn eigen niveau, binnen de mogelijkheden van het eigen lichaam. Hierdoor komt er meer “ruimte” in het lichaam maar ook in de geest, soeplesse en ontspanning fysiek en mentaal.

Op woensdag 18 september is er een kennismakingsles om 19.30 uur. Kom het ervaren! Deze introductieles kost slechts 7 e.

Graag aanmelden bij docent Gloria Spaans gloria.spaans@hotmail.com tel 06-83790431. Zie voor verdere info www.miyoga.vpweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.