Yoga studio in jong start-up collectief Lola Luid!  

Lola Luid!’, een levendig collectief van jonge start-ups, kunstenaars, foodies, en andere creatievelingen opende afgelopen januari haar deuren in hartje Nieuw-West. Tree Yoga is een van de initiatieven in het ‘jaren ’60’ schoolgebouw waar je een keer moet zijn geweest. Vanaf eind mei kunnen vrouwen uit Nieuw-West een speciale wekelijkse ‘women-only’ klas op basis van donatie uitproberen.

Tree Yoga is een kleinschalige Yoga Studio in een oud schoolgebouw in Amsterdam Nieuw- West, recentelijk opgestart door een internationaal docententeam: Lot Wolfs (35), Tina Rumenović (35) en Sezi Taser (27). De studio maakt deel uit van ‘Lola Luid!’, een levendig collectief van creatieve start-ups en horeca. Met betaalbare lessen (v.a. 7? per les), Yoga Alliance geregistreerde docenten (RYTR) en kleine klassen (maximaal 12 studenten) is Nieuw- West met Tree Yoga een hotspot rijker.

Womens-only donatie klas

Lot, Sezi en Tina geven verschillende stijlen yoga (astanga vinyasa, vinyasa flow en gentle flow), voor mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. Van maandag tot en met zaterdag is er een breed aanbod aan lessen voor verschillende niveaus. Door de kleine klassen is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding in ontspanning, ademhaling en yogahoudingen.

Eind mei start een ‘women-only’ klas op basis van donatie, waardoor de klassen financieel gezien nog iets toegankelijker worden voor o.a. de dames uit de buurt. Voor alle yogi’s en andere nieuwsgierigen geldt: eerste les gratis!

Find us at:

Tree Yoga is gevestigd in de Amsterdamse nieuwe hotspot ‘Lola Luid!’, Adres: Piet Mondriaanstraat 140, Amsterdam Nieuw West. 2 Minuten loopafstand van metro ‘Postjesweg’, vlak achter Rembrandt Park!

Website : www.treeyoga.nl  |  Email : hello@Treeyoga.nl  |  Facebook : Tree Yoga