Yoga in Badhoevedorp

Midden Oktober beginnen er in het gymnastieklokaal van de Burg. Amersfoordtschool, ingang Arendstraat, lessen in Yoga en Ontspanning

Vanwege het haastige en gejachte levenstempo waarin de huidige mens zich bevindt, kunnen er allerlei klachten ontstaan die het evenwicht van de mens verstoren en daarom als zeer hinderlijk ervaren worden.

Met name stress en spanning zijn hier het gevolg van.

Het woord Yoga betekent letterlijk; onder een juk brengen, wat weer met evenwicht te maken heeft.

Yoga kan dan ook een middel zijn om dit evenwicht weer te herstellen, waardoor o.a. stress, spanning, slapeloosheid en hyperventilatie verdreven kunnen worden.

Maar ook lichamelijke klachten, zoals: rugpijnen, nek- en schouderklachten, vermoeidheid en dergelijke kunnen door middel van het beoefenen van Yoga verminderen of weggenomen worden.

Ook heeft Yoga een duidelijk preventieve functie, zodat het ontstaan van diverse lichamelijke en geestelijke klachten makkelijker voorkomen worden.

Aangezien U voor deze lessen niet lenig hoeft te zijn en U naar eigen kunnen en mogelijkheid mee doet, kan iedereen, jonge zowel als wat oudere mensen aan deze lessen deelnemen. U merkt al gauw dat U zich fitter gaat voelen en stress minder invloed op U heeft.

Ook is de bedoeling van deze lessen dat men op een complete manier volledig gebruik gaat maken van alle individuele mogelijkheden.

U krijgt o.a. les in: houding, beweging,ademhalingstechnieken en ontspanning van een ervaren en gediplomeerd leraar.

Men is geen inschrijfgeld verschuldigd en ook is er geen vastlegging voor lange termijn. Men kan beginnen en ook weer stoppen met de lessen wanneer men dit zelf wenst, zonder enige verplichting.

De sfeer waarin de lessen gegeven worden is ongedwongen en de techniek is afgestemd op de westerse mens.

De lessen worden gegeven op Dinsdag-avond van 19.00 – 2015 uur.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN MET EDWIN:   020-6657360   of    06 – 41301727.

Of mailen naar:   e.zegerius@upcmail.nl