Workshop Droomcarrière

De Nieuwe Boekhandel, Bos en Lommerweg 227, Amsterdam

Workshop: Van droom naar droomcarrière – tien essentiële sleutels
‘Slechts 18 procent van de Nederlanders heeft een droombaan, volgens onderzoek TNS Nipo’.
Heb jij een droom en blijf je deze uitstellen? Of werk je aan je droom en kom je niet verder? Sebastiaan was zo iemand, in 2011 wilde hij al een boek schrijven en deed hier niets concreets mee. Meer dan 50 seminars volgde hij vanaf 2011 over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en geld verdienen. Voor jaren leek niets te werken. Zijn droomcarrière om mensen wereldwijd te inspireren om hun dromen te leven leek steeds verder weg. Op school hebben we ook nooit les gehad over een droomcarrière. Na de middelbare school maak je (meestal) een keuze voor een vervolgopleiding en vervolgens ga je werken. Maak je echter nog steeds bewust loopbaankeuzes als je aan het werk bent? Wellicht is je huidige baan of carrière niet je droomcarrière. Wat doe je als vrijheid, verantwoordelijkheid, passie en voldoening ontbreken in je werk? Of als je naar het volgende niveau in je loopbaan wilt gaan?
Maar wat is een droomcarrière? Sebastiaan ging opzoek naar antwoorden en heeft 60 droomcarrière experts geïnterviewd. Zowel bekende als onbekende Nederlanders, van storytellers tot miljonairs, van top sprekers tot top ondernemers van aardbeienkoning tot CEO’s, Van betaalde wereldreizigers tot (social) media experts. Zijn boek De DC code – tien sleutels om jouw droomcarrière code te kraken is gebaseerd om zijn eigen levenslessen, falen en inzichten. Deze heeft hij gecombineerd met de tips, valkuilen en succesgeheimen van 60 droomcarrière-experts. Deze inspirerende workshop is gebaseerd op zijn DC code boek.
Wat is het volgende niveau in jouw carrière? Wellicht is het tijd voor jou, om stil te staan bij waar je bent in je carrière en waar je naartoe wilt. Om voor jezelf te achterhalen waarom je werkt en wat jouw droomcarrière is? Of wil je naar het volgende niveau? Dan is deze workshop absoluut waardevol voor jou!
In deze workshop ga je het volgende ontdekken:
? De droomcarrière kampioenen mindset en hoe jij deze eigen kunt maken
? Dat jij je geluk in je carrière voor een groot gedeelte bepaald en hoe je dit kunt doen
? Waar jouw droomcarrière mee begint en hoe wereldleiders dit inzetten
? Waarom je omgeving essentieel is voor je droomcarrière
? Hoe jij vandaag nog meer zingeving, voldoening en passie kunt ervaren in je werk
Meld je aan voor deze workshop via info@denieuweboekhandel.nl. Deelname is gratis!

 

Schrijfworkshop met Yaël Vinckx

De Nieuwe Boekhandel, Bos en Lommerweg 227, Amsterdam

Familie … je zou er ook een boek over kunnen schrijven.
En waarom doe je dat eigenlijk niet? Omdat je niet weet waar te beginnen. Omdat je niet weet hoe te schrijven. Maar dat kun je leren! Donderdagavond 21 mei geeftYaël Vinckx een spoedcursus familieverhalen schrijven. Yaël Vinckx begon in 1991 bij NRC Handelsblad, als stagiair van Geert Mak. In de daaropvolgende jaren deed ze voor NRC tientallen interviews, zocht ze honderden verhalen uit en schreef ze even zovele artikelen en drie boeken. Onlangs verscheen haar boek De oorlog van mijn moeder – een familieroman. Dit zal ze vanavond ook signeren. In de spoedcursus die ze vanavond geeft is er aandacht voor de praktische kanten van het schrijven. Waar haal je je informatie vandaan? Hoe interview je familieleden? Hoe orden je hun verhalen? Uiteindelijk moeten alle anekdotes, brieven, documenten samenkomen in één groot, mooi verhaal. Natuurlijk loop je na deze avond niet met een complete familiegeschiedenis onder je arm de deur uit, maar je kunt wel beginnen!
Deelname € 10,-; tijd 19.30-21.00 uur. Je kunt je hier alvast inschrijven.

 

Vertoning documentaire ‘Verlies niet de moed’ van Hella de Jonge

De Nieuwe Boekhandel, Bos en Lommerweg 227, Amsterdam

HELLA EN FREEK DE JONGE IN DE NIEUWE BOEKHANDEL
Zaterdagavond 23 mei vertonen we in De Nieuwe Boekhandel de prachtige, liefdevolle documentaire Verlies niet de moed. Na afloop kun je vragen stellen aan maakster Hella de Jonge en signeert ze het boek bij de film (met dvd, € 17,90). Met livemuziek van haar man, cabaretier Freek de Jonge. Verlies niet de moedtrekt al maandenlang volle zalen in de Nederlandse filmtheaters en bioscopen. De documentaire over het oorlogsverleden van de familie van Hella de Jonge, haar vader Eli Asser en vijf generaties sterke vrouwen maakt heel veel los. Wij zijn buitengewoon trots dat Hella en Freek naar Bos en Lommer komen. Omdat we verwachten dat het druk gaat worden, raden we je aan hier direct te reserveren(€10,-). Aanvang 20.00 uur.

 

De Nieuwe Boekhandel

Bos en Lommerweg 227

1055 DT Amsterdam

 

www.denieuweboekhandel.nl

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag thuis.

Uiteraard zónder verzendkosten!
Twitter.com/DeNweBoekhandel

Facebook.com/DeNweBoekhandel

Youtube.com/DeNieuweBoekhandelAmsterdam

Instagram.com/DeNieuweBoekhandel