Woonmall Villa ArenA reikt prijs uit aan winnares blogevent 2014

Amsterdam, 27 augustus 2014 – de afgelopen maanden is er een verwoede strijd geleverd onder aspirant lifestyle bloggers met een meer dan gemiddelde interesse op woongebied. In samenwerking met VT Wonen, Flair en Blogtoday heeft Woonmall Villa ArenA in Amsterdam een Woonblog wedstrijd uitgeschreven. 100 Bloggers hadden zich aangemeld en uiteindelijk zijn tien bloggers de strijd met elkaar aan gegaan. Uiteindelijk na vier opdrachten is Marlies Huisman de woonblogger van Villa ArenA 2014 geworden.

Donderdag 4 september a.s. is van 19.00 uur – 20.00 uur in het Atrium van woonmall Villa ArenA de uitreiking van de hoofdprijs aan winnares Marlies Huisman. Zij mag zich dan: ‘Villa ArenA woonblogger 2014’ noemen. Volgens de vakkundige jury die bestond uit professionele bloggers als April & May, Vosgesparis, BeeldSTEIL, Interiorator en Yvestown, het blogplatform BlogToday en Villa ArenA was Marlies Huisman de blogger die op meerdere vlakken uitblonk. Marvin Kolk en Floor Eizema waren de andere twee finalisten van het Villa ArenA blogevent 2014.

Gelijktijdig wordt op 4 september de foto expositie: ‘Villa ArenA door de ogen van lifestyle blogger’ geopend. Deze is te bewonderen tot en met zondag 7 september.

Over Woonmall Villa ArenA

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door Benthem Crouwel Architecten) is met 75.000 m² het grootste en modernste woonwinkelcentrum van Nederland. Men kan er terecht in de ruim 50 woonwinkels; van meubels tot vloeren, van droomkeukens tot luxe badkamers en van verlichting tot kunst en decoratie. Wie slim wil combineren is in woonmall Villa ArenA aan het juiste adres. Er is een gevarieerd aanbod voor iedere stijl en voor elk budget.

Woonmall Villa ArenA heeft aan de binnenzijde een sfeervol modern en industrieel karakter. Het uitgebreide horeca-aanbod van 6 aanbieders biedt bezoekers alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf. In het Atrium is een groot kinderspeelplein, waar in het weekend gratis onder professioneel toezicht van Ballorig gespeeld kan worden. De kleurrijke kinderbioscoop is een blikvanger en een leuke verblijfplek voor kids.

Woonmall Villa ArenA is goed bereikbaar en bevindt zich in de ArenAPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de woonmall. Villa ArenA bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA. Woonmall Villa ArenA is 7 dagen per week open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.