Wonen op het Leukste Punt

Osdorp-Laagbouw_Impressie2Betaalbare koopwoningen in de Waterschapsbuurt

Het Leukste Punt is het middelpunt van de bestaande wijk ‘De Punt’ in Amsterdam Nieuw-West.Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en appartementengebouwen. Het is er lekker rustig en toch stads. Kinderen krijgen hier de ruimte. Lekker buiten spelen, lopend naar school en er is altijd iets leuks te doen.

Aan de Osdorperban, tussen de Ingelandenweg, De Duiker- en Waterschapstraat gaat het nu gebeuren. Hier ligt de grond al braak, klaar om bebouwd te worden. In het eerste kwartaal van 2014 start Ymere hier met de bouw van twee mooie appartementengebouwen en eengezinswoningen. Daarnaast komen hier kavels voor zelfbouw, maar ook 20 complete eengezinswoningen, bestemd voor koop.

De eerste 10 eengezinswoningen zijn nagenoeg allemaal al verkocht. In het eerste kwartaal van 2014 start Ymere dan ook met de bouw van deze woningen. Op 30 november a.s. start de verkoop van de andere 10 woningen. Er zijn drie verschillende typen: eengezinswoningen met een kap, een hoekwoning met een kap en een hoekwoning met een plat dak. Allemaal hebben ze een tuin met een berging. De prijs is weer scherp! Al vanaf € 209.500 v.o.n. heeft u al een woning.

Kijk voor meer informatie op www.wonenophetleukstepunt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.