Woensdag 15 April Bloesemlunchcruise voor 55+ ๐Ÿ—“ ๐Ÿ—บ

Amsterdam Nieuw-West
Osdorperhof Map

Een mooi cruise over de Linge. U stapt in Leerdam aan boord voor een 4 uur durende tocht langs bloeiende bomen en schilderachtige plaatsjes: Asperen, Gellicum, Acquoy, Rhenoy, Rumpt en Beesd. In Beesd wordt er gekeerd en kunt u de oevers aan de andere zijde bewonderen. Tijdens de tocht geniet u van koffie met gebak en een warm en koud buffet. Teveel om op te noemen. Tegen betaling is er ook soep of een ijsje te krijgen.

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf de Osdorperhof (Pieter Calandlaan 86) We verzamelen in de ontmoetingsruimte die vanaf 8.00 uur geopend is.

De bus is voorzien van een lift, rolstoelen en rollators kunnen mee, deze worden onderin het ruim opgeslagen.

Omdat dit een initiatief is van de bewoners van de Osdorperhof, is er geen professionele begeleiding aanwezig. Heeft u hulp nodig dan moet u dit zelf regelen. U kunt ook een familielid of vriendin meenemen.

De bus vertrekt om 16.00 uur uit Leerdam naar Amsterdam, waar we ongeveer om 17.00 aankomen op de Osdorperhof.

Dit alles voor maar โ‚ฌ 60,- per persoon.

U kunt zich aanmelden tot vrijdag 13 maart. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de cruise helaas niet door. U krijgt dan uw geld retour.

Voor informatie kunt u dagelijks tussen 16.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met bewoonster Joke Jansen 06-28814795

Als u mee wilt kunt u zich elke vrijdag tussen 15.00 -16.30 aanmelden/betalen op de Osdorperhof in de ontmoetingsruimte, Vraag naar Joke Jansen.