Woendag 2 oktober opa&oma dag

Win een reis naar Italie met je opa of oma!

Opa&Oma dag

Opa&Oma dag

Volgende week introduceren wij opa en oma dag.

Één dag per jaar kan moeder op extra aandacht rekenen van haar kinderen. Op Moederdag wacht haar een bloemetje, een tekening en misschien zelfs wel ontbijt op bed. En vader wordt op Vaderdag in het zonnetje gezet. Maar voor grootouders kent Nederland zo’n dag niet. Nu gaan wij daar verandering in brengen en wij beginnen in Amsterdam Nieuw-West

Wie heeft er niet een mooi avontuur meegemaakt met zijn opa en/of oma. Of misschien heeft jou opa- en/of oma een bijzonder verhaal te vertellen.

Laat ons het verhaal van jou grootouders weten en misschien maak jij wel kans om een reis te winnen naar Italie.

De 5 mooiste verhalen worden geselecteerd door de Westerpost en het beste verhaal wordt gepubliceerd in de krant ter ere van de internationale opa- en omadag “Festa dei Nonni” .

Ook kun je de leukste foto van je opa of oma insturen. Wij selecteren daar de leukste 5 foto’s uit, jullie opa en/of oma krijgen dan een mooie bos bloemen van ons.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door :Een bloem voor een avontuur en is een initiatief van de foundation “I Felini di Tanja Kok” in het kader van de internationale opa- en omadag “Festa dei Nonni” 2 Oktober.

De deadline voor de foto’s is maandag 30 september tot 14.00 uur.

De deadline voor de verhalen is vrijdag 4 oktober.

Je kunt je foto of verhaal sturen naar info@westerpost.nl of naar Westerpost, Pieter Calandlaan 323, 1068 NH  Amsterdam, onder vermelding van Opa&Oma dag!

Veel succes ermee.

Ook is het mogelijk door een kleine advertentie opa en oma te feliciteren. Stuur je tekst met foto naar info@westerpost.nl of naar Westerpost, Pieter Calandlaan 323, 1068 NH  Amsterdam, onder vermelding van Opa&Oma dag advertentie! De kosten van deze advertentie bedraagt € 39,– (niet voor bedrijven).

  1 comment for “Woendag 2 oktober opa&oma dag

  1. wilma jansen
    11/10/2013 at 14:30

    wat een fantastisch initiatief, eindelijk worden de opa’s en oma’s positief in het zonnetje gezet. Ik hoop dat het een grote feestdag wordt. Ik ga deze dag in ieder geval vieren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.