Wintertijd Challenge in het Sloterparkbad.

Amsterdam 01-10-2014- Gezonde spieren zijn goud waard. Op ruim 100 locaties door heel Nederland wordt er in het weekend van 25 oktober gesport voor kinderen met een spierziekte met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Spieren voor Spieren. In het Sloterparkbad wordt er op zaterdag 25 oktober een open dag georganiseerd met leuke activiteiten tijdens het recreatief zwemmen van 13.00-16.00 uur. De entree kaarten bedragen minimaal €5,00 wat direct gedoneerd word aan Stichting Spieren voor Spieren. Naast de activiteiten in het zwembad vindt er een sportmarkt plaats in de horecaruimte.

Wintertijd Challenge in het Sloterparkbad

Wintertijd Challenge in het Sloterparkbad

 

Boot Camp is een training om je kracht en uithoudingsvermogen eens flink op de proef te stellen. Je wordt door een van onze instructeurs meegenomen naar buiten en maakt gebruik van elementen in de omgeving om te werken aan spierkrachten en conditie. En nu dus midden in de nacht! Boot Camp is een training om je kracht en uithoudingsvermogen eens flink op de proef te stellen. Je wordt door een van onze instructeurs meegenomen naar buiten en maakt gebruik van elementen in de omgeving om te werken aan spierkrachten en conditie. En nu dus midden in de nacht!Boot Camp is een training om je kracht en uithoudingsvermogen eens flink op de proef te stellen. Je wordt door een van onze instructeurs meegenomen naar buiten en maakt gebruik van elementen in de omgeving om te werken aan spierkrachten en conditie. En nu dus midden in de nacht!

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt bij het Sloterparkbad, maar daarnaast ook nog op zo’n 100 andere locaties in de rest van Nederland in het uur dat de wintertijd ingaat en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kunt winnen. Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte. Het uiteindelijke doel is dat heel Nederland deze nacht een uur en een seconde gaat sporten. Het geld dat wordt ingezameld tijdens deze nacht levert een rechtstreekse bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. Deze bijdrage is hard nodig want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte.

Kijk op www.sloterparkbad.nl voor het programma van deze challenge en doe mee! Deelname kost € 5,- maar de extra donatie is altijd welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.