Winnaars Youtube-competitie

Op vrijdag 21 september ontvingen de jonge winnaars van de Youtube-competitie ‘Nieuw-West schoon, heel gewoon!’ een prachtige Ipad3 uit handen van stadsdeelwethouder Els Verdonk (openbare ruimte). Jongeren uit Nieuw-West hadden tot 3 september de tijd om een origineel filmpje over zwerfvuil op Youtube te zetten om mee te doen aan de competitie.

 

Beste filmpje

Hester en Roel Wildenburg hadden volgens de jury het beste filmpje gemaakt. “Een duidelijk filmpje met een goede boodschap over een meisje dat aan de Sloterplas zit en droomt over een schoon park. In haar droom wordt alles opgeruimd en als ze wakker wordt is haar droom werkelijkheid geworden. Heel goed gedaan”, aldus Els Verdonk.

 

Grappigste filmpje

Channah en Roos Osinga wonnen met hun filmpje in de categorie Grappigste filmpje. Helaas waren zij door omstandigheden niet bij de prijsuitreiking en ontvangen zij hun prijs later. De jury was enthousiast over hun stopmotion film met Playmobielpoppetjes. “Deze meiden hebben heel veel werk zitten in dit filmpje. Zeer creatief gemaakt met grappige commentaren. Proficiat!”.

 

Meest geliked

Met filmpje van Klaas Roozendaal was met 182 likes het filmpje dat de meest als leuk was aangeklikt op Youtube. “Klaas moet enorm zijn best hebben gedaan om zijn filmpje via sociale media te verspreiden. En dit was ook de bedoeling dus goed gedaan!”

Kijken? Klik hier

 

 

Stadsdeelwethouder Els Verdonk met de winnaars Klaas Roozendaal (l), Hester Wilderburg en Roel Wildenburg (r)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.