Vitaminestore Osdorp

Vitaminstore Osdorp terug in de Shoperade

In 1998 opende Vitaminstore haar allereerste winkel in de Shoperade op het Osdorpplein en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit het Winkelcentrum Osdorpplein. Na een verhuizing naar een andere locatie op het Osdorpplein zit Vitaminstore nu weer op bijna dezelfde vertrouwde plek in de Shopperhal dat nu Westmarket heet, tegenover outletgigant TK-Maxx.

Opening Vitaminstore Osdorpplein, Westmarket

Vitaminstore is de specialist in vitamines, sportvoeding, natuurcosmetica en overige gezondheidsproducten. Met deskundige adviseurs in de winkel kunt u er altijd terecht voor een goed advies bij lichamelijke klachten of andere ongemakken. Bij Vitaminstore wordt goed naar u geluisterd en samen met de winkeladviseur gekeken wat de beste oplossing kan zijn voor u die ook past bij uw portemonnee. Zo loopt u altijd weer vrolijk de deur uit.

Sinds 1998 is Vitaminstore gegroeid naar een landelijke keten van 36 winkels verspreid door het hele land. Ook op vitaminstore.nl kunt u tegenwoordig terecht voor een online chat of telefonisch advies. Vanwege het grote assortiment zijn ook minder bekende gezondheidsproducten goed leverbaar en anders worden ze gratis voor u besteld en afgeleverd in de winkel of bij u thuis.

Vitaminstore is er trots op dat juist in Osdorp haar eerste winkel open is gegaan in 1998 en dat deze nu, bijna 20 jaar later naar een nog mooiere locatie is verhuisd. Nadat Weijers gezondheidswinkel op Tussenmeer 2 jaar geleden haar deuren sloot groeide de klandizie bij Vitaminstore en met Nicole namen zij een enthousiaste en zeer ervaren adviseuse over.

Opening Vitaminstore Osdorpplein, Westmarket

Het team van Vitaminstore Osdorp heet u dan ook van harte welkom. Zij zijn altijd weer blij oude klanten terug te zien. Nog nooit in Vitaminstore geweest? Kom dan eens snel langs want er zijn speciale openingsacties met veel voordeel en een prachtig gratis Vitaminmagazine ter waarde van vier euro! Vitaminstore vind u in de voormalige Shoperade, nu Westmarket op het Osdorpplein.

Vitaminestore Osdorp
Osdorpplein
Amsterdam Nederland
Telefoon: 020 6191272
Email: osdorp@vitaminstore.nl
Url: http://www.vitaminstore.nl