Winkelcentrum Nieuw West zorgt met het MEER(is)MORE Festival voor een feestelijk dagje uit! 🗓 🗺

Meest recent
Osdorpplein Map

De buurt Nieuw West is een van de hotspots in de stad en om dat te bewijzen organiseert winkelcentrum Nieuw West op zaterdag 29 september tussen 11:00-17:00 uur het MEER(is)MORE Festival. Een dag met meer fashion, meer food, meer show en meer kinderactiviteiten. Het leukste is dat het allemaal minder kost, het is namelijk geheel gratis!

Laat je verrassen door Nieuw West

Het Osdorpplein is leuker dan ooit! Bezoekers kunnen wandelen over een gezellige markt op Tussen Meer, met een uniek aanbod aan kraampjes. Op het centrale plein is er meerdere keren per dag een modeshow met dancebattle. Horeca gelegenheden geven in samenwerking met een chef kok een proefje van het lekkerste wat Nieuw West te bieden heeft.

Neem de kids mee

Winkelcentrum Nieuw West is leuk voor iedereen, dus ook voor kinderen. Wat is er leuker dan je grote held ontmoeten? Er mee op de foto gaan! Er is een Meet & Greet met Bob de Bouwer, een spannende science show en een schminkstand voor de leukste looks!

Geniet van exclusieve aanbiedingen en heel veel fun!

Speciaal voor het festival hebben de ondernemers van winkelcentrum Nieuw West exclusieve aanbiedingen, die alleen op zaterdag 29 september geldig zijn. Het shoppen wordt extra leuk met een feestelijke brassband en verrassingen om iedere hoek, zoals een gratis photobooth en living statues. Parkeren is zoals altijd de eerste 1,5 uur gratis in de Osdorpplein parkeergarage.

Meer informatie over het MEER(is)MORE Festival en andere evenementen op winkelcentrum Nieuw West is te vinden op de facebookpagina en de website: www.centrumnieuwwest.nl