Winkelcentrum Nieuw West komt met een unieke cadeau & pepernotenmarkt! 🗓 🗺

Meest recent
Osdorpplein, Tussen Meer Map

Een nieuw concept in Nieuw West: een unieke Pepernotenmarkt in samenwerking met Pepernotenfabriek Van Delft, waarbij er ook originele cadeautjes geshopt kunnen worden bij kraampjes van gepassioneerde hobbyisten en kunstenaars. De Pepernotenmarkt vindt plaats op zaterdag 30 november.

Pepernoten van Pepernotenfabriek Van Delft

Een Pepernotenmarkt kan natuurlijk niet zonder pepernoten! Voor de allerlekkerste pepernoten in de meest uiteenlopende smaken moet je bij Pepernotenfabriek Van Delft zijn. Favoriete smaken of nieuwe ontdekkingen: laat je verrassen op de Pepernotenmarkt!

Originele marktkraampjes voor unieke cadeaus

Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder een mooi klein geschenk of groots cadeau: leuk om te ontvangen maar vooral ook erg leuk om te geven! Dompel je onder in het Sinterklaasfeest en zing gezellig mee met leuke Sinterklaasmuziek. Snuffel lekker langs de originele marktkraampjes om unieke cadeaus op de kop te tikken!

Extra voordeel en gemak

Speciaal voor de Pepernotenmarkt hebben enkele ondernemers van winkelcentrum Nieuw West op zaterdag 30 november exclusieve aanbiedingen. Parkeren is zoals altijd de eerste 1,5 uur gratis in de Osdorpplein parkeergarage.

Meer informatie over de Pepernotenmarkt en andere evenementen op winkelcentrum Nieuw West is te vinden op de facebookpagina en de website: www.centrumnieuwwest.nl