“Wij laten mensen “ontzorgd” op reis gaan”

Tertia en Daniëlle van The Travel Club 

Anja Maas

Zwanenburg. Je wilt zorgeloos vakantie vieren, niet alleen ter plekke, maar ook zonder hoofdbrekens over wat er organisatorisch bij komt kijken: geen gedoe over je plaats in het vliegtuig, niet over je accommodatie, niet over je grenspapieren, enzovoort. “Dan”, zo weten Tertia van der Voort en Daniëlle van Oeveren, “hebben wij maar één antwoord: maak een afspraak met ons. Of het nu gaat om een simpele zonvakantie of een wereldcruise: wij regelen het allemaal. Onder het motto: Ontzorgd op reis, van A tot Z”

tn_Travelclub a wk5115Samen zijn ze het gezicht van The Travel Club in Zwanenburg, een zelfstandig reisbureau dat onderdeel is van de gelijknamige franchiseketen. Hun adres? Wilhelminastraat 3. “Even doorlopen het steegje in, en dan ben je  van harte welkom”, vertelt Tertia. “We zitten hier nu twee jaar en gelukkig weten al heel wat mensen ons te vinden. Daniëlle en ik waren jarenlang collega’s op een ander kantoor. Dat kreeg problemen door het faillissement van OAD. Toen besloten wij  de ervaring, die we samen jarenlang hebben opgedaan, in te zetten voor een eigen bedrijf. Zo kwamen we  in Zwanenburg. Waarom hier? Een prima plek met in de omgeving veel reislustige mensen. We zijn er zowel voor zakelijke reizigers als voor particulieren.”

Centraal bij hun dienstverlening staan persoonlijke aandacht en service . Daniëlle: “We werken op afspraak. Bij ons op kantoor, of, indien gewenst, bij de mensen thuis. Gewoon bij ons langs komen mag natuurlijk ook,  maar om lang wachten te voorkomen heeft een afspraak de voorkeur.  Dan kunnen we het beste focussen op wat iemand nu eigenlijk precies wil. We willen echt maatwerk leveren.”

 

Niet duurder dan internet

“Naar een reisbureau? In deze tijd? Je boekt toch op internet, dat is ook goedkoper! “Dat horen we vaak”, zegt Tertia, “maar om met dat laatste te beginnen: dat is helemaal niet waar. De prijs van een vakantie, of dat nu via internet is, of via een reisbureau, is hetzelfde. Dat is een wettelijk voorschrift. Dus wie een reis via ons boekt, is nooit duurder uit. Integendeel, wij  kunnen voor hetzelfde bedrag meer bieden. Internet kan geen rekening houden met persoonlijke wensen, dat doen wij wel. Je kunt bij ons precies aangeven hoe je vakantie eruit zou moeten zien. Excursies boeken? Wij weten wat wel of geen aanrader is. Naar de VS? Vul je ESTA formulier dan maar liever niet zelf in, want dat kan – als je daarmee geen ervaring hebt – best eens problemen opleveren. En wil het zelf inchecken  niet altijd lukken? Dan doen wij het toch even voor je en zorgen we ook nog voor je favoriete vliegtuigstoel. Kortom, je ziet op tegen alle vakantievoorbereidingen? Dan zeggen wij: The Travel Club ontzorgt.”tn_travelclub b

Zwanenburg ligt in een bedrijvige omgeving, vandaar dat Tertia en Daniëlle er ook zijn als het gaat om zakenreizen. “Een reis voor iemand alleen, of voor een groep, bijvoorbeeld voor een Golfclinic in Schotland: we regelen het allemaal exact volgens de wensen van het bedrijf. En voor particulieren die eens iets anders willen, willen we nog best even kwijt dat we regelmatig leuke thematrips hebben. Wel eens gedacht aan een Women Only-reisje naar Marrakech? Met behalve de prachtige bezienswaardigheden originele activiteiten als een kook- of parfumworkshop? Dan leer je Marokko ook eens op een andere manier kennen. Het is maar  een voorbeeld, want er is veel meer mogelijk. Met ons kun je ervan verzekerd dat je vakantie wordt, zoals die moet zijn: gewoon de leukste tijd van het jaar.”

 

The Travel Club, Wilhelminalaan 3, 1161 TW Zwanenburg. Tel. 020-3546434.

E-mail: danielle.tertia@thetravelclub.nl. Website: www.thetravelclub.nl/danielletertia.