Wie is de reddende engel van de KunstSalon?

Het jaar 2018 is voor de Kunstsalon naar begonnen met een brand in het atelier van beeldend kunstenaar Francisca Tollenaar in Nieuw Sloten. Terwijl zij aan een nieuw project zat te werken en even pauze hield is haar naaimachine door onbekende oorzaak in brand gevlogen. Gelukkig is er een man uit de omstanders gekomen die de brand met een blusser geblust heeft. Wie is deze reddende engel die –ondanks haar rookmelders-heeft voorkomen dat haar hele atelier en huis afgefikt is? Zij zou hem graag persoonlijk bedanken of hij contact met haar opneemt. Hij was na de goede daad meteen weer verdwenen. Nu was zwart geblakerd plafond en veel roetschade is het gevolg maar gelukkig geen werk verloren gegaan en inmiddels is het atelier fris geverfd en hangt het werk weer dus gaat de KunstSalon weer van start!

Bezoek eens de KunstSalon in Nieuw Sloten! Alleen of met wat wijkgenoten of een vriend(in) collega? Beeldend kunstenaar Francisca Tollenaar en culinair kok Miranda Klei laten in kunst en cultuur geïnteresseerde mensen uit Nieuw Sloten, Nieuw West en omstreken genieten met real life ontmoetingen en gesprekken.  We organiseren kunstdiners en kunstfilmavonden. We kregen al veel positieve reacties op wat wij bieden zoals kwaliteit, heerlijk eten, mooie kunst en gezelligheid. Wij vragen  u in verband met de catering om u ruim van te voren aan te melden via FTollenaar@hotmail.com

Agenda: vrijdag 9 maart Kunstdiner 19.00-22.00 uur, dinsdag 13 maart kunstfilmavond  Bauhaus 19.00-22.00 uur met maaltijd, open dag zaterdag 17 maart  12.00-17.00 uur, dinsdag 20 maart Kunstdiner 19.00-22.00 uur , dinsdag 3 april 19.00 wordt kunstfilmavond over Franse kunst met maaltijd. Info /inschrijving alleen of met groepje: de KunstSalon: FTollenaar@hotmail.com, Maaseikstraat 3 1066 LX Amsterdam. Prijs per KunstSalon: 17,50 –pp, aanmelding is definitief na betaling: KunstSalon, naam + datum +activiteit, M.Hoogland NL90 INGB 0650 639189.