Wie gun jij een donatie uit het Rabobank Buurtfonds?

Zaterdag 16 juni vindt op de mooiste oever van de Sloterplas, recht tegenover Theater de Meervaart, SMKBLVRD’18 plaats. Een culinair feest waar genieten, ontmoeten en beleven centraal staat. En Rabobank is daarbij.

Buurtfondsactie
Rabobank is een coöperatieve bank. Wij reserveren  een deel van onze winst om de lokale omgeving te versterken. Dat doen wij o.a. via donaties uit het Buurt- en Coöperatiefonds. Tijdens SMKBLVRD’18 op zaterdag 16 juni, kunnen bezoekers van het evenement een lokaal initiatief nomineren voor een donatie.

Aan het einde van de dag selecteren wij uit alle nominaties maximaal 5 initiatieven. De geselecteerde initiatieven posten wij vanaf maandag 18 juni op een speciale Facebook eventpagina ‘Buurtfondsactie SMKBLVRD 2018’. Er kan vervolgens tot maandagmiddag 2 juli gestemd worden op een van de geselecteerde initiatieven. Het initiatief met de meeste stemmen ontvangt een cheque van € 500,-.

Nomineer een lokaal initiatief!
Nomineren kan door een video in te spreken bij onze stand tijdens SMKBLVRD op zaterdag 16 juni. Daarin vragen we wie je bent, wie je nomineert en waarom. Dus ken jij een stichting, initiatief of vereniging die wel een steuntje in de rug kan gebruiken voor bijvoorbeeld het organiseren van vrijwilligersdiner, het aanschaffen van een nieuw speeltoestel of het realiseren van een andere maatschappelijke of duurzame activiteit? Kom dan snel langs en nomineer.

De omgeving mooier, sterker en leefbaarder maken
Met het Buurtfonds draagt Rabobank bij aan initiatieven die de omgeving mooier, sterker en leefbaarder maken. Lees meer over het Rabobank Buurt- en Coöperatiefonds op www.rabobank.nl/amsterdam.

Zie ook Smaakboulevard 2018