Werknemers Nieuwendijk behalen hoogste technische niveau Renault

Zeven medewerkers van Renault Nieuwendijk hebben het diploma Cotech en Elektromechanic behaald, wat betekent dat ze alle technische trainingen die Renault Nederland aanbiedt, met goed gevolg hebben doorlopen. Volgens Gerard Osterkamp, een techneut in hart en nieren, is het een hele kluif om de technische innovaties van Renault bij te houden. Gelukkig krijgt hij daarvoor bij Autobedrijf Nieuwendijk ruimschoots de gelegenheid. Vestigingsmanager Maarten Bouwman vertelt daarom dat het up-to-date houden van de benodigde technische kennis bij Nieuwendijk een hoge prioriteit heeft om de Renault-rijders optimaal van dienst te kunnen zijn.

Renault is een technisch zeer innoverend automerk en het ook qua model zeer aansprekende Renault zit boordevol met de nieuwste elektronica. Victor Jonk, de After Sales manager van Nieuwendijk: “De hedendaagse technicus zal meer dan de gemiddelde vakman moeite moeten doen om bij te blijven in zijn vak. Wij stellen dan ook al onze medewerkers in de gelegenheid de trainingen van de importeur te volgen en stimuleren dat zelfs zoveel mogelijk”

Gert Holtman van Renault Nederland, die het diploma aan de heren overhandigde, vult dit aan door te vertellen dat Renault Nederland technische trainingen aanbiedt op drie technische niveaus zodat elke technicus, op het niveau waarop deze werkt, toch optimaal op de hoogte blijft van de technische vernieuwingen. Het Cotech-diploma is echter de bevestiging van de technische kennis en vaardigheid op het hoogste niveau.

 

Om de Renault klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Nieuwendijk “My Renault Nieuwendijk+” in het leven geroepen.

Tegen een vergoeding van € 39,95 ontvangt de Nieuwendijk klant extra gratis Privileges, zoals een gratis APK keuring, gratis zomer en winterbeurt, gratis ruitherstel, gratis olie en vloeistoffen bijvullen (incl. olie en vloeistoffen), gratis vervangen van defecte verlichting aan de buitenzijde enz. Kortom er is veel voordeel te halen met deze ‘My Renault Nieuwendijk+ pas’.

Voor nadere informatie en het aanschaffen van deze pas kunnen de Renault-rijders terecht bij alle Nieuwendijk vestigingen.

 

Erik Bulder, Wim Vermeulen, Ricardo Overhof, John Kool, Willem Oskam, Gerard Osterkamp en Arie Camphens ontvangen uit handen van Gert Holtman, Area Manager After Sales van Renault Nederland, het felbegeerde Cotech-diploma.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.