Werkgroep Leefbaarheid en Veiligheid Delflandpleinbuurt zoekt nieuwe voorzitter

DelflandpleinbuurtBent u betrokken bij de leefbaarheid en veiligheid van de Delflandpleinbuurt? Woont u in deze buurt en wilt u niet langer aan de zijlijn staan? Heeft u ideeën om de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren en zoekt u medestanders om daar verder mee aan de slag te gaan? Bent u nieuw in de buurt en steekt u graag energie in het verbeteren van uw directe woonomgeving?

Wellicht is lid worden van de Werkgroep Leefbaarheid en Veiligheid Delflandpleinbuurt dan iets voor u! Deze werkgroep bestaat op dit moment uit 6 bewoners en een vertegenwoordiger van stadsdeel Nieuw West. De bewoners bepalen welke onderwerpen op de agenda staan en werken samen met gemeenteambtenaren, politie, woningbouwverenigingen en andere professionals  en ondernemers uit de buurt om te werken aan punten die voor hen allemaal belangrijk zijn. Verkeersveiligheid, zwerfvuil, criminaliteit: zomaar een greep uit de thema’s waar de werkgroep zich op richt. Waar vindt ú dat de prioriteit moet liggen?!

De werkgroep zoekt nieuwe leden. Alle bewoners in de Delflandpleinbuurt die structureel een steentje bij willen dragen kunnen contact opnemen via leefbaardelflandplein@gmail.com. Wilt u alleen op de hoogte gehouden worden van het werk dat de werkgroep verricht? Ook dan kunt u een e-mail sturen met het verzoek u op de verzendlijst van de nieuwsberichten te laten zetten.

De werkgroep is in het bijzonder op zoek naar een nieuwe voorzitter. Per 1 maart 2016 komt die plek vrij. Bent u dat diplomatieke organisatietalent met sterke communicatieve vaardigheden? Heeft u oog voor verschillende belangen en wilt u daarin op zoek naar de verbinding? En bovenal: wilt u zich als bewoner structureel inzetten voor een leefbare en veilige Delflandpleinbuurt? Dan is de werkgroep op zoek naar u! Neem voor meer informatie contact op via leefbaardelflandplein@gmail.com.

Kijk ook eens op www.delflandpleinbuurt.nl