Werk mee aan een echt magazine

Amsterdam Vertelt  komt naar Nieuw-West!

Heb je een passie voor fotograferen en vind je het leuk om verhalen te schrijven? Ben jij benieuwd naar hoe je jouw eigen creatieve talent verder kan ontwikkelen? Meld je dan aan voor Amsterdam Vertelt!

Foam en OBA zijn op zoek naar talent (12-20 jaar en 65+) in Slotermeer dat graag aan de slag gaat met fotografie en schrijven. Amsterdam Vertelt biedt een divers programma aan van masterclasses en workshops die begeleid worden door professionele fotografen, schrijvers en museumdocenten.
Volg een masterclass fotografie van fotograaf Maarten Tromp en verbreed je kennis op het gebied van fotografie. Of verwoord je mooiste verhalen over de buurt bij de masterclass van schrijver Abdelkader Benali. Tijdens de workshop Vertel Jouw Verhaal wissel je verhalen uit met buurtgenoten en leg je het verhaal van de ander vast in woord en beeld.

Voor de workshop Beeld en Taal, waarin fotografie wordt ingezet om nieuwe woorden te leren, zijn Foam en OBA nog opzoek naar ouderen (55+) met een taalachterstand.

De mooiste resultaten worden gepubliceerd in een écht magazine! De verschillende programma’s zijn gratis en de eerste workshop begint in mei 2017. Aanmelden via www.oba.nl/actueel/amsterdam-vertelt of bel Foam via 020 5516500.