Wereldmuziek van Grachtenfestival in Nieuw Sloten 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Kasterleepark Map

Op zaterdag 17 augustus bent u om 11.30 uur van harte welkom bij het Grachtenfestival buurtconcert van de jazzband ‘Let’s be gypsies’ in het Kasterleepark.

CeesFisser@Westerpost.nl

Twee actieve bewoners uit Nieuw Sloten hebben met een handtekeningenactie bereikt, dat een van de optredens van het Grachtenfestival in het Kasterleepark zal plaatsvinden.

Let’s Be Gypsies is een toegankelijke, acht koppige jazzband met eigen werk, bekende pop covers en een goed gevoel voor stijl. Door de variatie van bekende covers in een Gypsy-jazz jasje en eigen werk blazen zij een frisse wind door de Gypsie Jazz heen terwijl ze je meenemen op reis, door de eeuwenoude familiegeschiedenissen. Zie ook: https://www.grachtenfestival.nl/concert/buurtconcert-lets-be-gypsies_17-08-2019_1200.

Het optreden begint om 12.00 uur en duurt ongeveer een uur.

 

Heel Nieuw Sloten bakt!

Aansluitend op het optreden kunt u zaterdag 17 augustus van 13.00 tot 14.30 uur napraten op de gezellige High Tea. Ter gelegenheid van het Grachtenfestival hebben de bewoners een ‘Heel Nieuw Sloten Bakt’-wedstrijd georganiseerd met – uiteraard – een leuke prijs voor de winnaar.

Voor de kinderen is er een springkussen en limonade.

 

Om mee te doen met ‘Heel Nieuw Sloten bakt’, kunt u uw baksel op 17 augustus om 11.00 uur inleveren bij de kraam in het Kasterleepark.