Welkom in ’t Rietland bij Dinner Café

Op 22 en 29 augustus aanstaande

Badhoevedorp. Gewoon een keertje gezellig uit eten? Dan heten koks Rob en Jan u hartelijk welkom in ’t Rietland. Op vrijdag 22 en vrijdag 29 augustus aanstaande serveren zij hun gasten een heerlijk menu tegen een heerlijke kleine prijs. Voor slechts 5 euro per persoon kan iedereen die ouder is dan 50 jaar “aanschuiven”.

Mosselen of macaroni

“We zijn in de afgelopen maanden begonnen ons activiteitenprogramma uit te breiden”, vertelt Gerda Popken, beheerder van ’t Rietland. “Je moet wat je de mensen aanbiedt natuurlijk altijd bijstellen en updaten. En zo’n Dinner Café, waar je welkom bent voor een simpele, lekkere, maar vooral gezellige maaltijd past daar goed bij. Wij zijn er voor 50-plussers, dat is een doelgroep met veel ‘singles’. Voor hen is het best leuk om eens gewoon, gezellig, ergens uit eten te gaan en daar in contact te komen met andere mensen. We vragen voor onze maaltijden 5 euro per persoon, exclusief drankjes.  En die prijs zal voor niemand een bezwaar zijn. Overigens, single zijn is natuurlijk geen absolute voorwaarde. Je kunt je ook als echtpaar of met een vriendin of vriendin aanmelden.”

Op het eerste Dinner Café-menu  na de vakantieperiode staan Mosselen. Zin in Mosselen in knoflooksaus met stokbrood? Welkom in ’t Rietland op vrijdag 22 augustus. De mosselen worden geserveerd met stokbrood. Inloop vanaf 17.00 uur, adres Christiaan Huygensstraat 21. Wel even van te voren inschrijven en de 5 euro tegelijk voldoen. Wacht niet te lang, want er is maar plaats voor 25 personen. En vol is dus echt vol! Liever geen mosselen maar macaroni? Kom dan op 29 augustus naar ’t Rietland. De koks – vrijwilligers van ’t Rietland- zorgen dan voor een schotel met ham en kaas. Ook dan geldt: zelfde voorwaarden, zelfde prijs, drankjes apart afrekenen en eerst aanmelden. Telefoonnummer ’t Rietland: 020-6594444.

Laatste vrijdag van de maand

Gerda Popken en haar team hebben al kunnen constateren dat het Dinner Café in een behoefte voorziet. “Daarom zeggen we nu al dat we het de komende periode maandelijks op het programma zetten. Vanaf september is er bij ons elke laatste vrijdag van de maand: Dinner Café . En dan valt er hier veel heerlijks te proeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.