Welkom in Slotermeer!

Nieuw-West Open sluit Osdorp af

 

Met de culinaire kunstwerkjes van Bert Kramer beëindigde het evenement Nieuw-West Open haar eerste maand. Dag Centrum Nieuw-West in Osdorp! En welkom Slotermeer! Daar staat het informatiepunt – met het pop-up terras met de knalgele stoeltjes én reizende tentoonstelling – deze maand in broedplaats De Vlugt aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125.

Nieuw-West Open is een zestig weken durend evenement ter ere van de zestigste verjaardag van Nieuw-West. Elke maand staat het informatiepunt in een ander gebied van het stadsdeel en voorziet het bezoekers van informatie over activiteiten, excursies en interessante plekken en mensen in de buurt.

Deze maand staat er weer veel op de agenda. Zoals de filmpremière van ‘Zomer in Slotermeer’ op vrijdag 5 oktober om 20 uur in De Kandelaar. Of de rondleiding ‘In de voetsporen van Juliana’ op zondag 7 oktober – exact de verjaardag van Slotermeer – om 11.30 uur vanaf de plaquette aan het begin van de Burgemeester De Vlugtlaan. Of wat dacht u van de opening van de museumwoning van het Van Eesterenmuseum op 12 oktober om 15 uur, aan de Freek Oxstraat 27 huis. Er is meer. Zie www.nwopen.nl. (Tekst en foto: Shirley Brandeis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.