Wegens succes herhaald: ‘GroenRijk Zwanenburg veranda weekend’!

SAMSUNGHet ‘GroenRijk Zwanenburg veranda weekend’ was afgelopen weekend zo’n succes dat Gerko van Beem, eigenaar van GroenRijk en Mooieverandas.nl, heeft besloten om dit weekend (27, 28 en 29 juni) wederom een ‘GroenRijk Zwanenburg veranda weekend’ te organiseren.

‘Klanten komen uit heel Nederland naar ons tuincentrum om zich te laten inspireren’ en deze droom werkelijkheid te laten worden,’. Het buitenleven en ‘Vier seizoenen lang, genieten van uw tuin’ heeft op veel mensen een enorme aantrekkingskracht. Want regent het of staat er teveel wind, maar is de temperatuur wel goed? Geen nood! Onder een terrasoverkapping van Mooieverandas.nl zit u droog en comfortabel’. Aldus Gerko van Beem, eigenaar van dit familiebedrijf (sinds 1900).

‘Steeds meer mensen ontdekken daarbij ons unieke ‘Alles onder één dak’ concept (een tuincentrum, hoveniers- én verandabedrijf). Onze missie is dat iedereen ‘vier seizoenen lang, kan genieten van zijn of haar tuin. Wij zijn zeven dagen per week geopend en klanten kunnen bij ons dus vier seizoenen lang, zeven dagen per week langs komen in onze showroom om zich te laten inspireren voor dit heerlijke buitenleven gevoel.

‘Door ons unieke concept hebben wij de grootste vier seizoenen showroom van Nederland. Klanten hebben één aanspreekpunt en dat slaat erg aan onder onze klanten. Het gemiddelde klantencijfer dat wij krijgen ligt op 9,1 en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Klanten vertellen dit weer door aan hun vrienden en kennissen en deze mond-tot-mond reclame is voor ons natuurlijk de beste reclame die er bestaat. Wij delen zelf ook graag onze kennis, passie en ervaring met iedereen en nodigen komend weekend daarom iedereen weer graag uit in onze showroom die van het buitenleven houdt’. Aldus Gerko van Beem.

De maatwerk veranda specialisten Simon van Es, Mike Koopman, Gerko van Beem staan a.s. vrijdag, zaterdag en zondag weer voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Mooieverandas.nl
(is gevestigd in GroenRijk Zwanenburg)
IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
020-4974662

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.