Weg met die koude vloer

Er is een makkelijke, betaalbare oplossing voor die onaangenaam koude vloer; vloerisolatie met TONZON Thermoskussens. Deze Nederlandse uitvinding maakt met minder stookkosten bestaande vloeren nog warmer dan nieuwbouwvloeren.

Aan de onderkant van de vloer worden thermoskussens, een opvouwbaar, flexibel en zeer sterk isolatiemateriaal bevestigd. Deze thermosflesachtige zakken worden gevuld met gratis aanwezige lucht. Het zand in de kruipruimte van het huis wordt afgedekt met een stevige bodemfolie. Deze dubbele aanpak zorgt ervoor dat de warmte niet meer wordt uitgestraald door de vloer en er geen vochtmeer uit de grond de woning binnenkomt. Het milieuvriendelijke systeem maakt radicaal een einde aan de koude vloer en muffe lucht.

 

Comfort

Met deze vloerisolatie blijft de warmte waar het hoort: in de vloer en in de woning. Een warme vloer zonder vloerverwarming. Minder last van koude voeten en energiezuinig, want er hoeft minder gestookt te worden. Reumapatiënten melden spontaan bij TONZON dat hun klachten aanzienlijk afnemen door het warmere, drogere klimaat onderin de woning. Bij woningen met vloerverwarming wordt de kruipruimte van de woning onnodig mee verwarmd. TONZON Thermoskussens houden ook hier de warmte optimaal tegen. De besparing op het gasverbruik kan oplopen tot wel 40 procent.

 

Zelf doen of laten doen?

Het aanbrengen van de vloerisolatie van TONZON is veilig uit te voeren, en daardoor ook zelf te doen. Een vrachtwagen komt er niet aan te pas. Denkt u dat u niet handig genoeg bent, of ontbreekt het u aan tijd? TONZON heeft in iedere regio een netwerk van gespecialiseerde, erkende installateurs die de complete uitvoering kunnen verzorgen. Vraag via www.tonzon.nl meer informatie op of een offerte. TONZON brengt u in contact met een beschikbare specialist. Bellen kan ook: 053 – 4332391 of 0900 – 2866966 (0,10 p/ min) of mail info@tonzon.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.