Week van de Oefentherapie: Nú gratis houding-check en cadeau

Uit onderzoek blijkt steeds vaker dat we te weinig en niet goed bewegen. Dit leidt tot allerhande klachten. Die kunnen voorkomen worden als u tijdig naar de oefentherapeut gaat. Maar wat doet die oefentherapeut eigenlijk? Deze week is het de Week van de Oefentherapie en kunt u kennismaken met de oefentherapeut bij u in de buurt. Iedereen mag langskomen bij Mensendieckpraktijk Pieter Caland voor een gratis houding-check. Daarbij kijken we naar uw houding en beweging, en geven we deskundig advies. Bovendien krijgt u aan het eind ook nog kleine attentie van ons! Wel graag even een afspraak maken via 020-6104114 of info@gezondehouding.nl .

U staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond … Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma, Parkinson of astma, kunt u problemen krijgen met uw bewegingsapparaat.

Oefentherapie-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een onjuiste houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen mogelijkheden. Wilt u gezond leren bewegen? Kies dan voor oefentherapie-Mensendieck!

Deze week, van 12 t/m 19 oktober, bent u van harte welkom in onze praktijk voor een gratis en vrijblijvende houding-check. In 15 minuten analyseren we uw klacht en kijken naar uw houding en beweging in relatie tot uw klacht. Vervolgens geven we deskundig advies aan de hand van de check. Maakt u wel van tevoren even een afspraak via telefoon 020-6104114? Hopelijk zien we u dan een dezer dagen.

Deepa & Reem

Mensendieckpraktijk Pieter Caland

Pieter Calandlaan 341

020-6104114, info@gezondehouding.nl