“We hebben nog plaats voor enkele teams”

Zondag 28 september: 4e Stratengolftoernooi

Badhoevedorp. “We zijn er klaar voor. Als het weer een beetje meewerkt kunnen we Badhoevedorp aanstaande zondag weer een prachtig golffeestje bezorgen. We hopen dat de opbrengst tenminste net zo de moeite waard zal zijn als die van onze vorige edities. Want ons doel – een financieel ruggesteuntje voor allerlei projecten in Badhoevedorp en Lijnden – verdient dat gewoon.”

De Stichting van Badhoevedorp voor Badhoevedorp, kortweg VBVB, is enthousiast over het Stratengolftoernooi, dat ze op 28 september organiseert op het zelfde traject als in de afgelopen jaren. “We hebben al flink wat aanmeldingen, maar we kunnen nog wel enkele teams plaatsen. Een team bestaat uit vier personen, dus als je houdt van een golfballetje slaan, meld je aan en doe mee. Je kunt je inschrijven via de website, www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp.nl. Je geeft jezelf een leuke middag en zet je tegelijkertijd in voor onze lokale goede doelen.”

Start en finish liggen, ook inmiddels traditie, bij tennisclub TVB, waar in het restaurant tijdens het afsluitende diner de prijzen worden uitgereikt. Daar vindt, in de vroege avond, ook weer een veiling plaats met interessante kavels, speciaal voor golfliefhebbers. Uiteraard gaat de opbrengst ook naar het goede doel. Extraatje tijdens deze speciale golfdag is de aanwezigheid van Golfpro John Bos die kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool, laat kennismaken met de golfsport (zie ook de Westerpost van 17 september). Golf is zeker ook een prachtige sport voor de jeugd. En dat laat VBVB met dit stratengolftoernooi graag zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.