Wat deden wij met koningsdag?

27 April was het weer eens tijd voor de grootste verjaardag van Nederland, namelijk onze Willy was jarig. Om de verjaardag van de koning te vieren hebben wij  het Loveland van Oranje festival bezocht. Het festival vond plaats in het Meerpark te Amsterdam met een prachtig zonnetje in de lucht. De verjaardag van Willy kon je vieren van 11 tot 20 uur ‘s avonds.

 

Loveland Oranje

Loveland Oranje

De organistoren hadden voor Willems verjaardag een killer line-up samengesteld, een line up waar je ‘koning tegen zegt’, met onder andere  LOCO DICE, Pan-Pot, Matthew Dear, Secret Cinema b2b, EgbertLive, Benny Rodriges b2b, De Sluwe Vos en nog veel meer. Op het festival kon je 3 feestelijke stages bezoeken, die er  allemaal een voor een feestelijk maar koninklijk uitzagen. Zo had je stage Red, White en Blue naar de kleuren van onze Nederlands vlag.  Niet alleen was er muziek aanwezig, nee zo had je ook een tent waar je foto’s kon maken met de gouden koets(niet de echte natuurlijk) en voor een momentje de koninklijke familie kon zijn. Ook was er een zweefmolen die bij vele de favoriete was.
Er was een ruime keuze uit eten zo kon je patat, loempia’s maar ook vers fruit halen. Ons lieveling momentje op dit festival? De afsluiting van Secret cinema b2b Egbert live op de red stage, wat ook het mainstage was. Er werden Loveland vlaggen uitgedeeld, en het was prachtig om te zien dat er zo veel mensen bij elkaar zijn gekomen, naar dit grote liefdes land om de verjaardag van onze koning te vieren, volgens mij liet Loveland stiekem iedereen een beetje jarig voelen!

Loveland wij vonden het een geslaagde verjaardag van onze koning, mocht iedereen zijn verjaardag maar zo zijn. Onze complimenten voor de line up, voor de aankleding maar ook voor de sfeer die jullie hebben gecreëerd. Hopelijk tot volgend jaar!

Kijk hier: http://lovelandvanoranje.com/best-of-loveland-van-oranje/ voor nog meer foto’s

Coming up:

–  909 FESTIVAL| 30 MEI 2015| 11:00 – 23:00|HET AMSTERDAMSE BOS. Line up : MARCO CAROLA, KEVIN SAUNDERSON, STACEY PULLEN, MICHEL DE HEY, FUNCTION LIVE, EGBERT LIVE, ROD.

–  LOVELAND FESTIVAL | 8 AUGUSTES 2015 | 11:00 – 23:00 | SLOTERPARK AMSTERDAM. Line up met onder andere: CARL COX, BENNY RODRIGES, JUAN SANCHES, SVEN VATH, KOLSCH, SECRET CINEMA, ANTHONY ROTHER, MATHADOR en vele andere.