Warme winteravond bij GroenRijk Zwanenburg 20 november !!!

Kom sfeer proeven in onze winter winkel

WinteravondKom op vrijdag 20 november van 19 tot 21.30 uur naar de Warme Winteravond op ons tuincentrum. Een gezellig en sfeervol avondje uit voor iedereen, dus ook voor de heren!
In samenwerking met diverse andere winkeliers proberen wij u een heerlijk avondje te bieden. Een avond om de laatste cadeautjes voor 5 december in huis te halen en u te oriënteren op de komende feestdagen.

Op alle kerstartikelen 20% korting!

Alleen op deze avond ontvangt u als vaste klant op alle kerstartikelen 20% kassakorting.

Maak kennis met onze uitverkoopstraat

Nieuw is onze uitverkoopstraat tegenover de koudwater vissen. Op onze warme winteravond heeft u de eerste keus uit een groot aanbod artikelen tegen bodemprijzen.

Wat kunt u deze avond verwachten?

In onze hovenier / veranda hoek vindt u gezelligheid met een hapje, warme chocomelk en live muziek.Natuurlijk is er een hovenier en iemand van mooieverandas.nl aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Wist u dat wij ook kerstpakketten kunnen verzorgen? Op deze avond kunt u een kijkje nemen in de showroom waar kerstpakketten staan uitgestald en uiteraard zijn er mensen aanwezig waar u uw vragen aan kunt stellen en daarna uw pakket bij kunt bestellen. In de warme kas vindt u naast onze kerstshow ook diverse kramen waaronder kleding, hobby, reizen, en foto cadeaus.Wanneer u naar huis gaat kunt u lekkere oliebollen meenemen om helemaal in de stemming te komen!

Graag tot vrijdag van het hele GroenRijk team, IJweg 177 in Zwanenburg