Vuurwerkfeestje? Vuurwerkworld is hét adres!

Aanbiedingen en topacties

Zwanenburg. “Het mooiste vuurwerk, leuke prijzen, nauwelijks in de rij staan en ook nog eens meedoen met topacties. Allemaal hele goede redenen om je vuurwerk bij Vuurwerkworld te bestellen”, weet Frank Koopmans. “Voor echte topstukken gewoon een niet te missen adres. Zeker weten!”
Frank zorgt samen, samen met Hans-Peter Reijnen, er ook in 2014 weer voor dat wie de jaarwisseling wil afsluiten met stralend vuurwerk, prima terecht kan bij Vuurwerkworld. “Voor wie het nog niet weet: we zitten aan de Dennenlaan 58, direct naast Marskramer. Maar eigenlijk hoeven we dat er niet meer bij te zeggen. We zitten daar al heel wat jaren, de meeste mensen weten ons ook zonder uitleg prima te vinden.”

siteVuurwerk-Koopmans-wk5114Kwaliteit voor een prettig prijsje: het is al jaren het motto van Vuurwerkworld, dat ook dit keer weer scoort met stukken die een bezoekje aan de Dennenlaan meer dan de moeite waard maken. “Flowerbeds zijn een topper”, aldus Frank. “Dat is echt heel erg mooi vuurwerk. Met een professioneel tintje. Prachtige, grote boxen, waarmee je echt kunt scoren: ziet er top uit, erg kleurrijk. Prima als je eens iets speciaals wilt afsteken. Ik haal dit er maar even uit, maar er is natuurlijk nog veel meer, onze collectie is weer gegroeid. We hebben bij onze drukkerij namelijk een extra grote opslagruimte kunnen inrichten, zodat we kunnen zeggen: “We kunnen heel wat kilo’s op voorraad hebben.”

Acties en online bestellen
Net als altijd koppelen Frank en Hans-Peter aan hun vuurwerkverkoop aantrekkelijke acties. “Iedere 50ste klant krijgt bij ons een waardebon om een keertje te gaan bowlen bij Silverstone. Met maximaal zes personen. En de eerste 250 klanten die meer besteden dan 75 euro, verdienen een rondje karten, ook bij Silverstone. Top toch?” Verkooppunt is uiteraard de Dennenlaan, maar er kan ook besteld worden via de website. “Onze site www.vuurwerkworld.nl is heel overzichtelijk. De officiële verkoopdagen zijn 29, 30 en 31 december, en alles kan online besteld worden, Je kunt het dan in de winkel ophalen. En omdat alles al zoveel mogelijk klaar staat, hoef je nauwelijks in de rij te staan. Dus vuurwerk met Oud & Nieuw, dan naar Vuurwerkworld. We zijn er klaar voor!”