Vroom en Nobbe 30 jaar in Osdorp

Het is al weer 30 jaar geleden dat Vroom en Nobbe zich vestigde in Osdorp en inmiddels al weer lange tijd aan het Osdorpplein 628. Bijna iedereen uit Osdorp en wijde omgeving weet deze brillen zaak wel te vinden. Hoog tijd om de klanten die al die jaren het vertrouwen in deze winkel hadden eens te trakteren. Daarom vond Remi Stork de eigenaar het hoog tijd om eens met een leuke en waardevolle actie te komen: 30 dagen lang dus tot eind december krijgt iedereen 30% korting op al uw aankopen. Dat is dus ook op brillen, glazen en contactlenzen.

Vroom en nobbe fotoVroom en Nobbe is altijd voor kwaliteit en goed advies gegaan, een bril is zoveel meer dan een praktisch hulpstuk om beter te zien. Het is een accessoire en geeft u meteen een nieuwe uitstraling. Met het juiste montuur benadrukt u de vorm van uw gezicht en ziet u er geweldig uit. Wilt u scherp zien en er goed uitzien? Kom dan eens bij ons langs, wij zullen u het beste en eerlijk advies geven.

Merkmonturen en professionele oogmeting in Amsterdam-West

Wilt u een modern montuur, of een klassieke, randloze bril? Bij elke gezichtsvorm past een ander montuur. In het uitgebreide assortiment vinden we altijd de bril die bij uw gezicht past. Zowel dames als heren slagen met een keuze uit het assortiment merkmonturen. Een assortiment dat bestaat uit de mooiste collecties van o.a. Swarovski, Valentino, Ray Ban, Roberto Cavalli, Davidoff, Jaguar om maar een aantal mooie merken te noemen. Bij ons heeft u de keuze uit de mooiste monturen die ook kwalitatief tot de top behoren.

Een goede bril voelt en staat goed. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om het montuur. De glazen zijn zeker zo belangrijk. Daarom hechten we veel waarde aan professionele oogmetingen, uitgevoerd door een gediplomeerde opticien. Maak eens vrijblijven een afspraak bij Vroom en Nobbe.

 

Ook voor jonge brillendragers

Kinderbrillen moeten leuk zijn, maar vooral ook stevig en veilig. Zo is de bril nooit een belemmering bij het spelen. Bij Vroom en Nobbe in Osdorp kiest u samen met uw kind uit ruim 170 monturen van merken als Red, Lookkino, Ray-Ban, Adidas, Lafont, Carter Bond en Gucci. Bij aankoop van een kinderbril betaalt u altijd alleen het montuur. De glazen zijn dus gratis!

Direct declareren

Bij Vroom en Nobbe Opticiens in Osdorp kunt u direct declareren bij alle zorgverzekeraars in Nederland, dat is wel zo makkelijk.  De teruggave van uw zorgverzekering wordt dus meteen verrekend. Wilt u weten of uw zorgverzekeraar dekking biedt voor de aanschaf van een bril of lenzen, kom dan even langs in onze winkel, wij zoeken het direct samen met u uit.

Monturen vanaf €20

Een mooie bril hoeft niet duur te zijn. Bij Vroom en Nobbe Opticiens in Osdorp vindt u al monturen vanaf €20. Wilt u scherp zien én een mooie look? U weet waar u wezen moet.

Vroom en Nobbe aan het Osdorpplein 628. Telefoon 020 6198683. U kunt ons ook altijd even mailen voor een afspraak: vroomennobbeosdorp@gmail.com. U vindt ook alle informatie op onze website: www.vroomennobbe-osdorp.nl