Vrolijke lezers!

Dit voorjaar hebben wij als team Buurtboerderij ‘Ons Genoegen’ álles uit de kast gehaald, goed ín te zaaien met het ZAAIFEEST. Want, zo dachten wij buurtboeren, wie zaait zal oogsten! En inderdaad, al onze goede intenties zijn ontkiemd en de tuin staat er waanzinnig mooi bij, we zijn met zijn allen als kool gegroeid, er lijkt zelfs geen einde aan te komen. We hebben dan ook alle vertrouwen in een overvloedige oogst. Dus wij slaan dit jaar nog een keer de handen ineen, en presenteren u op zaterdag 28 september, hét OOGSTFEEST!

Oogstfeest

Oogstfeest

Het Oogstfeest is net als het Zaaifeest een uniek initiatief uit vrijwillige stal, speciaal voor, en in samenwerking met buurtbewoners, levensgenieters en alle andere geïnteresseerden van jong tot oud, waarmee we graag onze vreugde delen!

Veler juweeltjes zullen schitteren in ons rijk gevulde programma. Zo hebben we de hele middag open huis met workshops waaraan je gratis kan deelnemen, en daarnaast vele extra’s, waaronder; een speciaal festivalmenu waarvoor je niet hoeft te reserveren, een buurt-boeren-markt, vermaak en reflectie, live muziek, en als klap op de vuurpijl vlam- en dansperformances die doorvloeien in een bulderend dansprogramma! Kortom het kan niet op dit jaar!

Mis dit spektakel niet en kom naar het Westerpark!!

 

Buurtboerderij Westerpark, http://www.buurtboerderij.nl/

Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam, Netherlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.